Η άλλη μεγάλη αλήθεια για την επένδυση Παππά στην Τριφυλία…



(Απο το: moriasnews) ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ) ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ!

Τριφυλία: περίεργη πλειοψηφία…(19) κατά επένδυσης, ενω 12 αρνήθηκαν να ψηφίσουν. Τα …πάντα όλα(και όλοι), στις εντολές Αχιλλέα! Δώδεκα Δημοτικοί Σύμβουλοι, στο Δήμο Τριφυλίας, αρνήθηκαν να ψηφίσουν “ΟΧΙ” στην επένδυση του εφοπλιστή Παππά, στην περιοχή Ελαία και προτίμησαν την αποχή και το λευκό(2)...

Αντίθετα μόνο δεκαεννέα (19) ψήφισαν το “επιβαλλόμενο” …όχι στη συγκεκριμένη επένδυση!
Η απόφαση αυτή του Δημοτικού
Συμβουλίου, έγινε… γνωστή, ως ….ομοφωνία(!) κατά της επένδυσης Παππά και μόνο μια τοπική εφημερίδα της Μεσσηνίας αναφέρει τα πραγματικά νούμερα των ψήφων στην πρώτη σελίδα.
Με λίγα λόγια η ισχυρή μειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων (19 έναντι 12), αρνήθηκαν να συνταχθούν με τις απαιτήσεις ανταγωνιστικών συμφερόντων επενδυτών, στην επένδυση Παππά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είναι ιδιοκτήτης μεγάλης παραθαλάσσιας έκτασης (περίπου 380 στρ.) και προτίθεται να κατασκευάσει μονοκατοικίες σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τους ισχύοντες πολεοδομικούς νόμους.
Όμως στην ίδια περιοχή (δυτική Μεσσηνία) πρόκειται να κατασκευάσει μονοκατοικίες και ο Αχ. Κωνσταντακόπουλος σε τεράστιες εκτάσεις που έχει στην κατοχή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα