Η ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ...



Προχθές σας ενημερώσαμε για τα βρώμικα χτυπήματα που δέχεται ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ και νυν Γεν.Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δ.Καλογερόπουλος από τον Περιφερειάρχη Γ.Σγουρό (εδω). Ε-mail αναγνώστη μας, μας δίνει και την άλλη εκδοχή. Μας γράφει πως όσο πλησιάζουμε προς τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές ο Καλογερόπολους θα γίνεται στόχος όχι μόνο των πράσινων και Συριζέων αντιπάλων του... αλλά και των γαλάζιων αυτοδιοικητικών.
Συμφωνούμε απόλυτα. Όσο αφορά όμως το χτύπημα γνωστού αυτοδιοικητικού πορτάλ παρέβλεψαν να αναφέρουν πως για το θέμα που τον χτύπησαν πως εφάρμοσε νόμο που το ίδιο το ΠΑΣΟΚ είχε δημιουργήσει.

Άρα και ο πιο άσχετος κατάλαβε για τον βρώμικο πόλεμο που έχει αρχίσει από πολλούς και μάλιστα διάφορων χρωμάτων.

Όσο για τον νέο νόμο τον Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών που είχε φουντώσει επί υπουργίας Ε.Στυλιανίδη μην ξεχνάτε πως ο συγκεκριμένος υπουργός είχε σπουδάσει επι χρόνια στην Γερμανία και ήξερε άψογα το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοδιοικητικών εκλογών μιας που εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες στην Γερμανία.

Εμείς ως blog έχουμε ασκήσει στο παρελθόν σκληρή κριτική στον νυν Γεν.Γραμματέα Αποκεντρομένης Διοίκησης Δ.Καλογερόπουλο. Και θα συνεχίσουμε να του ασκούμε. Απλά δεν μας αρέσει ο βρώμικος πόλεμος και τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη.

Είτε αυτά προέρχονται από Πράσινα, Ροζ η γαλάζια παπαγαλάκια!
Keywords
Τυχαία Θέματα