ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ - ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΛΙΟΣ...

"Μαθαίνω ότι συλλέγονται υπογραφές κατά της συμμετοχής του κ. Πανούση στην κυβέρνηση" έγραψε σήμερα ο Γιάννης Μηλιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και πρόσθεσε:
"Καθώς όμως ο κ. Πανούσης δεν αυτοδιορίστηκε, η παρουσία του στην κυβέρνηση αποτελεί απλό σύμπτωμα μιας βαθύτερης αιτίας...

Θα ασχοληθούμε ποτέ με τις βαθύτερες αιτίες της σημερινής κατάστασης; Δεν μπορώ να δώσω άλλοθι για ό,τι συμβαίνει στοχοποιώντας ένα μόνο πρόσωπο, ενώ είναι ξεκάθαρη η διαφωνία μου μαζί του".

Γκρίνια στην Πολιτική ΓραμματείαΤο
tweet του κυρίου Μηλιού ήρθε να επιβεβαιώσει πληροφορίες για γκρίνια για τον Γιάννη Πανούση στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, με μέλη της να εμφανίζονται ενοχλημένοι από τις παρεμβάσεις του υπουργού.Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε άλλωστε και η δήλωση της εκπρόσωπου τύπου του κόμματος Ράνιας Σβίγκου, που σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακρών τόνιζε πως:"Δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετούν δηλώσεις του κ. Πανούση, όπως αυτές ενάντια στη Νεολαία του κόμματος. Είναι ατυχείς και προβληματικές και δεν νομίζω ότι η συνολική του στάση βοηθά στο έργο της κυβέρνησης. Τα «φάλτσα» και οι προσωπικές στρατηγικές είναι το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε σε αυτή τη συγκυρία".
Keywords
Τυχαία Θέματα