Γεωργιάδης: Το ζεύγος Μιχαλολιάκου μασαμπουκώνει 16.000 ευρώ το μήνα!

Συνέχισε την κόντρα των τελευταίων ημερών με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με ντο τι εισοδήματα έχει ο καθένας και το τι… φοράει, κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού στη Βουλή....

«Το ζεύγος Μιχαλολιάκου μασαμπουκώνει 16.000 ευρώ το μήνα» ανέφερε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ από το βήμα της Βουλής, ενώ στη συνέχεια τα έβαλε εκ νέου με την βουλευτή της Χρυσής Αυγής και σύζυγο του γενικού γραμματέα της Νίκου Μιχαλολιάκου, δείχνοντας φωτογραφία της με ακριβά κοσμήματα Very Gavello, σημειώνοντας ότι καταστήματα της φίρμας στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο σε Μύκονο και Κολωνάκι.

Προέτρεψε μάλιστα «κάθε άνθρωπο λαϊκής γειτονιάς, που νομίζει ότι θα βρει αποκούμπι στη Χρυσή Αυγή, να πάνε στην οικία Μιχαλολιάκου για δανεικά»!

«Συγχαρητήρια κύριοι λαϊκοί τύποι φαρισαίοι υποκριτές, ψεύτες της Χρυσής Αυγής» πρόσθεσε ο Αδ. Γεωργιάδης, ο οποίος απέδωσε σε εσωκομματικά προβλήματα του συγκεκριμένου κόμματος την εναντίον του επίθεση από τους Κασιδιάρη και Γερμενή.

«Όταν έκανε αυτή τη δήθεν φασαρία με τα 8.000 ευρώ, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι το κάνει για να κερδίσει ψήφους ότι το κάνει δημαγωγικά. Όταν μετά ανέβηκε και ο κ. Γερμενής και με κατηγόρησε για το ρολόι και είπε εμείς της Χρυσής Αυγής είμαστε λαϊκά παιδιά, λέω πόσο δημαγωγοί είναι αυτοί οι άνθρωποι. Έκανα λάθος. Χρειάστηκε να περάσουν 48 ώρες για να καταλάβω ότι ο πραγματικός τους στόχος ήταν ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος και η κυρία Ζαρούλια» υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ.
Keywords
Τυχαία Θέματα