Φρικτά σεξουαλικά βασανιστήρια σε μικρά κοριτσάκια!

Το δικαστήριο στην κομητεία της Οξφόρδης έχει ακούσει τις τελευταίες μέρες δεκάδες ανατριχιαστικές μαρτυρίες από κοριτσάκια που υπέστησαν τρομακτικά βασανιστήρια από ένα κύκλωμα παιδόφιλων βιαστών που τις εκπόρνευε....
Τα κορίτσια έχουν ονομαστεί από το δικαστήριο ως “Κορίτσι 1” “Κορίτσι 2” και ούτω καθεξής, καθώς προστατεύονταν λόγω ηλικίας και παραμένουν ανώνυμα. Το δικαστήριο άκουσε την μαρτυρία του “Κοριτσιού 4” που περιέγραφε πως βιάστηκε στα 11 της χρόνια, σημαδεύτηκε από ένα καμμένο τσιμπιδάκι και ενοικιαζόταν για σεξ, με 600 λίρες την ώρα.
Η ιστορία του παιδιού είναι τραγική... Το κοριτσάκι φρόντιζε τους δύο γονείς της που ήταν κωφοί και αποζητούσε λίγη αγάπη και προσοχή. Όταν ο Μοχάμεντ Καράρ την γνώρισε, της αγόρασε άρωμα και της φερόταν σαν ενήλικας και αυτή τον εμπιστεύτηκε και θεώρησε ότι την αγαπάει και θέλει να την φροντίσει.
Σιγά σιγά της έμαθε το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και τη βίασε πρώτη φορά στον καναπέ του όταν ήταν 11 ετών. Από εκείνη τη στιγμή έγινε η ιδιοκτησία του και μια σκλάβα του σεξ την οποία νοίκιαζε για 600 λίρες την ώρα.. Για περίπου πέντε χρόνια την βίαζαν ακατάπαυστα, κάτι που αυτή περιγράφει ως “σεξ με βασανιστήρια”. Πρώτα της έδιναν ηρωίνη μέσω ένεσης και μετά την νοίκιαζαν σε γκρουπάκια Ασιατών που την βίαζαν σε φτηνά ξενοδοχεία.
Τώρα 19 ετών, το κορίτσι έκλαιγε με λυγμούς περιγράφοντας αυτά που έζησε. Μετά τον βιασμό, ο Καράρ έγινε ακόμα πιο σαδιστικός, βιάζοντας την συνεχώς και γυρίζοντας πορνοταινίες ταυτόχρονα. Εάν αρνιόταν, την χτυπούσε και την απειλούσε, κάποιες φορές μάλιστα την χτύπησε με γκλόμπ στο κεφάλι. Μάλιστα την μοιραζόταν με τον αδερφό του, Μπασάμ καθώς την υποχρέωνε να κάνει σεξ μαζί του και να κάνει στοματικό έρωτα στον αδερφό του.
Η κοπέλα έμεινε έγκυος στα 12 της και όταν το ανακοίνωσε την χτύπησαν, της έδωσαν χαπάκια που έμοιαζαν με έκστασι και την πήγαν σε έναν άνδρα που της έκανε έκτρωση χρησιμοποιώντας ένα γάντζο που εισχώρησε στον κόλπο της. Η νεαρή θυμάται ελάχιστα από την διαδικασία αλλά δήλωσε πως σίγουρα δεν υπήρχαν νοσοκόμες και γιατροί εκεί που την πήγαν. Εκείνη την περίοδο ο Καράρ την είχε «σημαδέψει» και με ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά που είχε ζεστάνει με αναπτήρα.
Ο Καράρ και ο αδερφός του Μπασάμ, κρίθηκαν ένοχοι από το δικαστήριο μαζί με άλλους πέντε άνδρες για σεξουαλικά εγκλήματα. Στα 15 της όμως, λόγω της κατάστασης των γονιών της που δεν μπορούσαν να την φροντίσουν πια, μεταφέρθηκε σε μια θετή οικογένεια και ο εφιάλτης της σταμάτησε. Παρ' όλα αυτά κράτησε επαφή με τον Καράρ και τον συνάντησε στα 17 της. Όταν τον ρώτησε για πιο λόγο της φερόταν τόσο βάναυσα αυτός θύμωσε και την ξαναβίασε.
Το “Κορίτσι 3” στην μαρτυρία του περιγράφει παρόμοια βασανιστήρια, αλλά και πώς της έκαναν τόση πλύση εγκεφάλου, που κάποιες φορές ακόμα και σήμερα πιστεύει ότι δεν την έβλαψαν. Οι ένορκοι και ο δικαστής μίλησαν για “φρικιαστικά” εγκλήματα κατά των παιδιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα