Φωτογραφίες γυμνών αγοριών με φόντο ιστορικά μνημεία

Σάλος με τις φωτογραφίες γυμνών αγοριών που ποζάρουν με φόντο ιστορικά μνημεία για τις ανάγκες ενός video που θέλει να... προβάλει τη χώρα μας στο εξωτερικό! Εμπνευστής του video είναι ο Γιάννης Καζανίδης, ο οποίος δημιούργησε ένα video project με τίτλο «Greece is alive» που θα προωθηθεί σε εγχώρια blogs αλλά και του εξωτερικού, θέλοντας να δείξει ότι η Ελλάδα είναι ζωντανή, γεμάτη... όμορφα αγόρια και κορίτσια γεμάτα κέφι, δημιουργικότητα και ενθουσιασμό....
Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Γιάννη Καζανίδη προκειμένου να μάθει τους λόγους που τον οδήγησαν σε ένα αρκετά (κατά πολλούς) προκλητικό video, το οποίο δεν αποτυπώνει την Ελλάδα του σήμερα, την Ελλάδα της κρίσης, των ανέργων, των συσσιτίων και των λουκέτων. «Ο λόγος που το κάναμε» εξηγεί ο κ. Καζανίδης «είναι για να προβάλουμε την Ελλάδα στο Διαδίκτυο μέσα από τις μοναδικές ομορφιές που έχει η Αθήνα, όπως είναι η Ακρόπολη, το Καλλιμάρμαρο, το Ηρώδειο και το Ζάππειο. Εγινε αφιλοκερδώς από όλους και σκοπός μας να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα της Ελλάδας στο εξωτερικό, όπου θέλουν να μας θεωρούν κακομούτσουνα και μίζερα ανθρωπάκια». Σε ερώτησή μας για το αν αυτή η κίνηση προσβάλλει τη χώρα μας απάντησε χαρακτηριστικά: «Οι αρχαίοι Ελληνες ήταν ολόγυμνοι, εμείς γυρίσαμε το video ημίγυμνοι».

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το project αποτελείται από δύο βίντεο, το ένα με πρωταγωνιστές αγόρια και το δεύτερο με πρωταγωνίστριες κορίτσια. Οι... ήρωες των βίντεο διασκεδάζουν, χορεύουν και σιγοτραγουδούν τους στίχους του πασίγνωστου τραγουδιού της Carly Rae Jepsen «Call me maybe»!

Το πρώτο βίντεο έχει πρωταγωνιστές τη νέα γενιά αντρικών μοντέλων και συγκεκριμένα τον Θωμά Γαβριήλ (Manhunt Greece 2012), τον Δημήτρη Βάλβη (Mr World Greece 2012), τον γνωστό μπασκετμπολίστα και μοντέλο Ζώη Μπάλλα, [Στο «αντρικό» video πρωταγωνιστούν οι Θωμάς Γαβριήλ, Δημήτρης Βάλβης, Ζώης Μπάλλας, Γιάννης Μπάχος, Ηλίας Αβασκαντήρας, Αντώνης Γκουνέλας και Αντώνης Αρχοντουλάκης.] τον Γιάννη Μπάχο, τον Ηλία Αβασκαντήρα, τον Αντώνη Γκουνέλα και τον Αντώνη Αρχοντουλάκη, και γυρίστηκε με φόντο το Καλλιμάρμαρο, το Ζάππειο, την Ακρόπολη, το Ηρώδειο, τα σοκάκια της Πλάκας και της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Τη σκηνοθεσία του βίντεο ανέλαβε ο Danny Dee, την επιμέλεια και το art direction ο Γιάννης Καζανίδης, τη διεύθυνση παραγωγής ο Στέλιος Κωνσταντινίδης και το make-up η Art team by Ελενα Ψωμά (make-up artist: Δήμητρα Χρούτα).
Keywords
Τυχαία Θέματα