Εύβοια: Καθαρίστρια καταγγέλλει ότι την έδειρε ο μετρ του ξενοδοχείου επειδή... ζήτησε βοήθεια!

Το περιστατικό αφορά ξενοδοχείο της Ερέτριας και σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε την Κυριακή 25 Αυγούστου... Όπως διαβάζουμε στο EviaZoom, η εργαζόμενη καταγγέλει ότι δέχτηκε σωματική επίθεση επειδή ζήτησε βοήθεια από συνάδελφους της.
Χθες το πρωί, σύμφωνα με την καταγγελία, η νεαρή γυναίκα πήγε στο Ξενοδοχείο για να εργαστεί στην υπηρεσία της καθαριότητας.
Μετά από λίγη ώρα και ενώ καθάριζε τον χώρο του εστιατορίου, την πλησιάσε ο μετρ του ξενοδοχείου, ο οποίος είναι και προϊστάμενος και άρχισε να της κάνει αυστηρές παρατηρήσεις.
Τα πράγματα ξέφυγαν όταν του ζήτησε βοήθεια στο πόστο
της και τότε όπως καταγγέλνει η εργαζόμενη, δέχτηκε φραστική και σωματική επίθεση.
Από τις φωνές ξεσηκώθηκαν και άλλοι εργαζόμενοι, οι οποίοι ενεπλάκησαν στο συμβάν και ακολούθησε νέο επεισόδιο με τον μετρ.

Η εργαζόμενη με την οποία ξεκίνησε η αντιπαράθεση, πριν λίγες ημέρες είχε επιστρέψει από αναρρωτική άδεια που είχε πάρει μετά από εργατικό ατύχημα που είχε στις 13/7/2013 .

Το σωματείο ξενοδοχυπαλλήλων Εύβοιας εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση - καταγγελία για το περιστατικό, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι "η συγκεκριμένη στάση του μετρ (προϊστάμενου) είναι αυτό ακριβώς που απαιτεί η εργοδοσία.
Οι προϊστάμενοι να πιέζουν μέχρι τελικής πτώσης τους εργαζόμενους στα τμήματα που έχουν την ευθύνη για να κερδίζουν αυτοί περισσότερα. Σαν αντάλλαγμα προσφέρουν μερικά ψίχουλα παραπάνω"
Keywords
Τυχαία Θέματα