ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ...

Άστεγος ετών 53, ο κύριος Γιώργος, ο οποίος παρά τις αντιξοότητες της ζωής δεν φαίνεται να το βάζει κάτω...

Μέχρι και πριν 5 χρόνια περίπου ο κύριος Γιώργος δούλευε στις επισκευές πλοίων, μία καλή δουλειά που του έδινε αρκετά χρήματα.
Ωστόσο, οι συγκυρίες αλλά και οι περιστάσεις – όπως ο ίδιος εξομολογείται στο cretapost– τον έκαναν να χάσει και τη στέγη που μέχρι πρότινως είχε.
«Οι περιστάσεις και οι αντιξοότητες με έκαναν πριν πέντε χρόνια να ζήσω σ’ ένα σπίτι στο Ηράκλειο που ήταν εγκαταλελειμένο.
Πριν δύο βδομάδες περίπου ήρθαν οι μπουλντόζες για να το γκρεμίσουν και στη θέση τους να υψώσουν μία πολυκατοικία. Πήρα τα πράγματα που είχα μέσα, όλα μου τα υπάρχοντα κι έφυγα», μας εξιστορεί ο κύριος Γιώργος.

Βρήκε θαλπωρή κάτω από τη γέφυρα

Το νέο του σπίτι πλέον είναι κάτω από τη νέα γέφυρα της Κνωσού στο Ηράκλειο. Ο κύριος Γιώργος έχει βρει μία γωνιά κι έχει τοποθετήσει εκεί τα υπάρχοντά του με… γούστο. Είναι πολύ προσεγμένα και πολύ καθαρά.
«Βρήκα αυτό το μέρος που είναι δροσερό. Έφερε τα ρούχα μου, ένα μονό κι ένα διπλό κρεβάτι που είχα, ένα τραπεζάκι, τα κατσαρολικά μου και τα βιβλία μου. Πλέον το σπίτι μου για την ώρα τουλάχιστον είναι εδώ», επισημαίνει σχετικά ο κ. Γιώργος.
Keywords
Τυχαία Θέματα