Εργασίες συντήρησης στα Τέμπη

Κλειστή θα είναι η κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 9 του μήνα, από τις 07.00 το πρωί έως και τις 20.00 το βράδυ λόγω εργασιών συντήρησης....
Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα διακοπεί παντελώς η κυκλοφορία των οχημάτων στο αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τη χιλιομετρική θέση (Χ.Θ.) 390+700 μέχρι τη Χ.Θ. 365+477 (Κόμβο Γυρτώνης).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα

α. Όλα τα φορτηγά αυτοκίνητα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία, που θα προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο του Κλειδίου Ημαθίας (Χ.Θ. 474+500 Π.Α.Θ.Ε.) προς Βέροια (Εγνατία Οδός) – Κοζάνη και από εκεί μέσω της Εθνικής Οδού Κοζάνης -Ελασσόνας – Τυρνάβου –Αμπελώνα – Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. ή εναλλακτικά επίσης από την Εγνατία Οδό και μέσω της Ε.Ο. Γρεβενών-Καλαμπάκας-Τρικάλων-Λάρισας και στη συνέχεια διά της Περιφερειακής Οδού Λάρισας-Τρικάλων, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον Α/Κ Νίκαιας.
- Η ανωτέρω εκτροπή της κυκλοφορίας από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου Ημαθίας θα γίνεται από τις 05.30 τα ξημερώματα των προαναφερόμενων ημερομηνιών.

β. Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και τα φορτηγά αυτοκίνητα μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνων, που θα προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στο ύψος της Κατερίνης (ανισόπεδου κόμβου Κορινού Πιερίας Χ.Θ. 445+000 Π.Α.Θ.Ε.) προς Άγιο Δημήτριο και μέσω της Εθνικής Οδού Κατερίνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα - Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη
α. Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και τα φορτηγά αυτοκίνητα μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνων, θα εκτρέπονται από τον κόμβο Πλατύκαμπου (Χ.Θ. 349+396 Π.Α.Θ.Ε.) προς την Αγιά και στη συνέχεια μέσω της οδού Λάρισας –Αγιάς-Αγιοκάμπου-Βελίκας-Κόκκινου Νερού-Στομίου-Ομολίου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τη διασταύρωση Στομίου (Χ.Θ. 390+700 Π.Α.Θ.Ε.)
β. Όλα τα φορτηγά αυτοκίνητα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας (Χ.Θ. 346+300 Π.Α.Θ.Ε.) προς την Περιφερειακή Οδό Λάρισας-Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω Εθνικής Οδού Λάρισας-Τρικάλων-Καλαμπάκας-Γρεβενών θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό και ακολούθως στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. μέσω του κόμβου του Κλειδίου Ημαθίας, προς Θεσσαλονίκη ή εναλλακτικά προς τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης (Χ.Θ. 365+550 Π.Α.Θ.Ε.) όπου θα συνεχίζουν στην Επαρχιακή Οδό Γυρτώνης-Αμπελώνα-Τυρνάβου-Ελασσόνας-Κοζάνης θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό και ακολούθως στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. μέσω του κόμβου του Κλειδίου Ημαθίας, προς Θεσσαλλονίκη.
-Προκειμένου να διευκολύνεται η κοινωνικοοικονομική ζωή των κατοίκων της περιοχής, από την οποία διέρχεται η εναλλακτική διαδρομή του Ανατολικού
Keywords
Τυχαία Θέματα