ΕΠΙΘΕΣΗ Γ.ΜΟΥΡΟΥΤΗ..ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ-ΚΟΥΙΚ…


(Γράφει ο Νίκος ΚούτρικαςΔημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ)Είναι γεγονός ότι οαναπληρωτής εκπρόσωπος της Ν.Δ.... Γιώργος Μουρούτης απαντά σε όλα στον Καμμένοκαι τον Τέρενς Κουίκ μετά τις τελευταίες επιθέσεις που δέχτηκε που είχαν σαφώςως στόχο τον... Αντώνη Σαμαρά! Μία ανεξήγητη... επίθεσηπου ξεκίνησε χωρίς λόγο από την πλευρά... Καμμένου και τα 35000 ευρώ σεδιαφήμιση σε ιστό που έδωσε η Ν.Δ. και μετά την "προσχώρηση" τουγνωστού συναδέλφου Τέρενς Κουίκ πήρε "σάρκα και οστά" με τοντελευταίο να διαφοροποιείται σε πολλά από την γραμμή
του κόμματος... Καμμένου!

Πάντως ο Γ.Μουρούτηςαύξησε... τους τόνους και εξέπεμψε "άρωμα εκλογών" ενώ στην προσωπικότου facebook αναφέρει:«Σιδηροκέφαλος ο ΤέρενςΚουίκ στα νέα του καθήκοντα. Εύχομαι τον ίδιο ζήλο που επέδειξε στην αποδόμησητου Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. να τον επιδείξει και κατά του Βενιζέλου και τουΠΑΣΟΚ...Εκτός αν στόχος του καιτων εντολέων του είναι αποκλειστικά και μόνο η στέρηση της αυτοδυναμίας τηςΝ.Δ. Ένα τελευταίο ερώτημα στον κ. Κουίκ:Το χρέος της χώρας μας τοαποδέχεται ή όχι; Αν δεν το αποδέχεται όπως ο εντολέας του, να μας πει αν θα επιστρέψει όσα από τα δανεικά(που δεν αποδέχεται) πήρε ως μισθό από την κρατική τηλεόραση και από τοαγροτικό κανάλι που δεν λειτούργησε ποτέ. Απαντήσεις εδώ και τώρα κ. Κουίκ!!!»
Μπράβο... από την ΝέαΔημοκρατία στο... Γιώργο Μουρούτη από την θέση του αναπληρωτή κυβερνητικούεκπροσώπου της Ν.Δ. αφού στόχος είναι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς !
'Επετε καισυνέχεια...από... Μουρούτη πλευρά !
Keywords
Τυχαία Θέματα