ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ…

Μικροεπεισόδια με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών από την πλευρά των αστυνομικών των ΜΑΤ σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος και στο Μοναστηράκι. Στο Σύνταγμα, κατά τα...

επεισόδια, τραυματίστηκε ένας διαδηλωτής ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Σύμφωνα με τους εθελοντές διασώστες του Ερυθρού Σταυρού,
που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ο τραυματίας φέρεται να έχει κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν όταν άτομα που συμμετείχαν στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, επεχείρησαν να επιτεθούν μπροστά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, σε άλλα άτομα που έκριναν ότι ήταν χρυσαυγίτες. Τότε έγινε η επέμβαση των ΜΑΤ.
Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο κινήθηκαν προς το Μοναστηράκι,. Εκεί ορισμένοι εντόπισαν κάποιον που είχε μέσα σε σακίδιο φόρμα παραλλαγής και επιχείρησαν να τον προπηλακίσουν. Τότε έγινε νέα επέμβαση των ΜΑΤ.
Οι αστυνομικοί στο Μοναστηράκι προχώρησαν σε προσαγωγές ακόμη και από τις αποβάθρες του σταθμού του ηλεκτρικού, ο οποίος έκλεισε και προσωρινά διεκόπησαν τα δρομολόγια στο τμήμα Ταύρος-Αττική.
Keywords
Τυχαία Θέματα