ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ...

Τη στιγμή που ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας, κατέλαβαν τμήμα της βόρειας συνοικίας Καντισίγια του Τικρίτ η οποία πριν από εννέα μήνες κατελήφθη από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, η ISIS έχει έναν ακόμα εφιάλτη να αντιμετωπίσει...

Τον περιβόητο Abu-Azrael, γνωστό και ως «άγγελο θανάτου». Ο Azrael είναι ο θρυλικός διοικητής από τις ταξιαρχίες αλ-Ιμάμ Αλί, μια ιρανική ομάδα που πολεμά στο Ιράκ.

Ο γίγαντας με το μούσι, έχει μετατραπεί σε μια καλτ φυσιογνωμία και λατρεύεται από δεκάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
του Ιράκ: οι θαυμαστές του μάλιστα του έχουν δημιουργήσει και δική του σελίδα στο Facebook, με φωτογραφίες να κραδαίνει μαχαίρια, να κακοποιεί πτώματα μαχητών της ISIS κ.α..

Αν και η πραγματική του ταυτότητα δεν είναι ξεκάθαρη, φήμες αναφέρουν ότι εργαζόταν ως λέκτορας πανεπιστημίου πριν ενταχθεί στην πολιτοφυλακή. Μάλιστα, λένε ότι κατέχει και τον τίτλο του πρωταθλητή Ταε Κβο Ντο αν και είναι δύσκολο να διαχωρίσει κανείς τον μύθο-που έχει δημιουργηθεί γύρω του-, από την πραγματικότητα.
Keywords
Τυχαία Θέματα