ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ Ο Γ. ΜΩΡΑΛΗΣ...

«Αν δεν σταθεροποιηθεί το πολιτικό σκηνικό, η δημοτική Αρχή δεν θα μπορέσει να προχωρήσει γρήγορα, καθώς υπάρχουν ανοιχτά θέματα αναφορικά με τη στέγαση των δικαστηρίων, την αξιοποίηση του λιμανιού αλλά και με τα ΕΣΠΑ». Αυτά τόνισε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο...

του Alpha ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

O κ. Μώραλης υπογράμμισε ότι τώρα που ανοίγουν τα σχολεία υπάρχουν
σημαντικά ζητήματα και ότι θα πρέπει να κλείσουν οι προϋπολογισμοί όλων των δήμων. Υπενθύμισε επίσης ότι, ενώ οι καθαρίστριες των σχολείων και η πληρωμή τους μεταφέρθηκε στην τοπική αυτοδιοίκηση, δεν υπάρχουν οι ανάλογοι πόροι.

Ο δήμαρχος Πειραιά σημείωσε ότι «τα σχολεία ανοίγουν σε 20 μέρες και προκηρύσσονται εκλογές, και δεν μπορείς να προσλάβεις συμβασιούχους και μόνιμους υπαλλήλους» προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να δουλέψει κανένας σοβαρός δημόσιος θεσμός, όταν κάθε 2-3 μήνες έχουμε εκλογικές διαδικασίες.

Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα να σταθεροποιηθεί το πολιτικό σκηνικό, ώστε να μπορέσουν η τοπική αυτοδιοίκηση και το κράτος να δουλέψουν σοβαρά.

«Τον Σεπτέμβρη θα προχωρήσουμε σε απολογισμό για όσα κάναμε, αλλά και για το τι θα κάνουμε μέχρι τον Μάιο» αναφέρει ο κ. Μώραλης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο Πειραιάς θα αλλάξει προς το καλύτερο τα επόμενα χρόνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα