Έκλεβαν πετρέλαιο από σχολικά κτίρια

«Ξεπάγιαζαν» οι μαθητές στα σχολεία του Πλατανιά Χανίων πριν κλείσουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων, εξ αιτίας της δράσης δύο 18χρονων που τρύπωναν τις νύχτες σε αυτά και άδειαζαν τις δεξαμενές του πετρελαίου! Στην τελευταία του απόπειρα, όμως, συνελήφθησαν...

Οι νεαροί δράστες προσπάθησαν να διαρρήξουν το κτίριο του 2ου δημοτικού σχολείου Πλατανιά στο Σκινέ, αλλά το σβουράκι που χρησιμοποίησαν ξύπνησε τους περίοικους και οι δράστες έφυγαν τρέχοντας αφήνοντας πίσω τους το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν. Οι
αστυνομικοί δεν άργησαν να εξακριβώσουν σε ποιον ανήκε και τον κάλεσαν στην Ασφάλεια, όπου τους αποκάλυψε ότι το είχε πάρει ο… γιος του!

Ο 18χρονος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία, ομολόγησε την απόπειρα και αποκάλυψε ότι συνεργός του ήταν ο συνομήλικος φίλος του, ο οποίος επίσης εντοπίστηκε λίγο αργότερα. Και οι δυο παραδέχθηκαν πως ήταν οι δράστες άλλων δύο κλοπών καυσίμων από σχολεία της περιοχής και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

*** Με μοτοποδήλατο που είχαν κλέψει την προηγούμενη ημέρα από έναν 36χρονο στη Λαμία έπεσαν σε μπλόκο της Τροχαίας δύο ανήλικοι ηλικίας 16 και 13 χρόνων και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης. Στα κρατητήρια τους έκαναν… παρέα οι γονείς τους ηλικίας 52 και 51 χρόνων, που συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν μαζί τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανήλικων.
Keywords
Τυχαία Θέματα