Έκλεψε μηχανή και εκβίαζε τον ιδιοκτήτη της

Πίστεψε ότι βρήκε εύκολο τρόπο να βγάλει «μεροκάματο» ένας 41χρονος στην Πάτρα, αλλά την έπαθε. Ο δράστης έκλεψε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής τη μοτοσικλέτα ενός 27χρονου και στη συνέχεια άρχισε να του τηλεφωνεί ζητώντας… λύτρα για να την επιστρέψει!...

Ο νεαρός ιδιοκτήτης της μηχανής προσποιήθηκε ότι υπέκυψε στον εκβιασμό, αλλά πήγε κατευθείαν στην Ασφάλεια Πατρών και εξιστόρησε στους αστυνομικούς όσα είχαν συμβεί. Εκείνοι προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα των 150 ευρώ που ζητούσε ο εκβιαστής και τα έδωσαν στον 27χρονο που έκλεισε ραντεβού με τον δράστη.
Όταν συναντήθηκαν, ο 41χρονος παρέλαβε τα προσημειωμένα χρήματα και οδήγησε τον ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας στο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» όπου την είχε κρύψει σε αθέατο σημείο. Μόλις ο νεαρός την παρέλαβε, οι αστυνομικοί πετάχτηκαν μπροστά στον 41χρονο και του φόρεσαν χειροπέδες. Τα χρήματα και η μηχανή αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ο επίδοξος εκβιαστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες για εκβίαση και κλοπή.
Keywords
Τυχαία Θέματα