Έκλεψαν μέρα μεσημέρι αποθήκες στο νοσοκομείο Αγρινίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα οι έρευνες για την ανεύρεση αγνώστων προς το παρόν ατόμων που με φορτηγάκι εισήλθαν πλησίον του χώρου των αποθηκών του νέου νοσοκομείου και αφαίρεσαν άγνωστο αριθμό υλικών....

Oι άγνωστοι…έσπασαν τα λουκέτα από τις αποθήκες που βρίσκονται δίπλα από το νέο νοσοκομείο και αφαίρεσαν σίδερα, που φόρτωσαν σε φορτηγάκι, πριν γίνουν αντιληπτοί από επισκέπτη του νοσοκομείου που ενημέρωσε σχετικά.
Αυτή την ώρα γίνεται καταμέτρηση για να εξακριβωθεί το τι έχει κλαπεί.
Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένες αποθήκες βρίσκονται εκτός του περιφραγμένου χώρου
του νέου νοσοκομείου και παλιότερα ανήκαν στην Αγροτική Τράπεζα.
Πηγή agriniopress.grΣε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα οι έρευνες για την ανεύρεση αγνώστων προς το παρόν ατόμων που με φορτηγάκι εισήλθαν πλησίον του χώρου των αποθηκών του νέου νοσοκομείου και αφαίρεσαν άγνωστο αριθμό υλικών.
Oι άγνωστοι…

έσπασαν τα λουκέτα από τις αποθήκες που βρίσκονται δίπλα από το νέο νοσοκομείο και αφαίρεσαν σίδερα, που φόρτωσαν σε φορτηγάκι, πριν γίνουν αντιληπτοί από επισκέπτη του νοσοκομείου που ενημέρωσε σχετικά.
Αυτή την ώρα γίνεται καταμέτρηση για να εξακριβωθεί το τι έχει κλαπεί.
Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένες αποθήκες βρίσκονται εκτός του περιφραγμένου χώρου του νέου νοσοκομείου και παλιότερα ανήκαν στην Αγροτική Τράπεζα.
Πηγή agriniopress.gr
- See more at: http://www.trelokouneli.gr/eklepsan-mera-meshmeri-apothikes-sto-nosokomeio-agriniou/#sthash.pxHKeNt1.dpuf
Keywords
Τυχαία Θέματα