Ε.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ…

Πυρά κατά του απερχόμενου Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης εξαπέλυσε η νεοεκλεγής Δημοτική Σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Σωματείου Υπαιθρίων Εμπόρων, Ελένη Ηλιοπούλου, με αφορμή την χθεσινή εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του απερχόμενου...
Δημάρχου Χρήστου Κορτζίδηγια πρόστιμο 1.000 ευρώ στον επιχειρηματία του παράνομου λούνα παρκ που βρήκε φριχτό θάνατο το μικρό αγοράκι, ενώ την ίδια στιγμή εισηγήθηκε πρόστιμο 11.000 χιλιάδων ευρώ σε παράνομο από πλευράς άδειας κατάληψης χώρου νόμιμο όμως εφοριακά Μικροπωλητή – Πωλητή κουλουριών.

Η κα.Ηλιοπούλου, χαρακτήρισε τον απερχόμενο Δήμαρχο
διώκτη των νομίμων Μικροπωλητών διότι ιδρώνουν για το ψωμί που τρώνε, κάτι που αυτός απεχθάνεται, ενώ την ίδια στιγμή κάνει τα στραβά μάτια στους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Ολόκληρο το Δ.Τ
''Δεν μου προκαλεί καμία απορία η στάση του απερχόμενου Δημάρχου στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στο ζήτημα που αφορούσε το πρόστιμο στον επιχειρηματία του παράνομου λούνα παρκ όπου εισηγήθηκε 1.000 ευρώ πρόστιμο ενώ σε έναν παράνομο από πλευράς άδειας κατάληψης χώρου Μικροπωλητή, πωλητή κουλουριών στις 11.000 χιλιάδες ευρώ.

Δεν προκαλεί συνεπώς καμία απορία η στάση του και στα ζητήματα που αφορούν τους νόμιμους εφοριακά υπαίθριους μικροπωλητές, αφού αυτοί έχουν την συνήθεια να ιδρώνουν για το ψωμί που τρώνε, κάτι που ο Δήμαρχος απεχθάνεται.

Ο κ.Κορτζίδης έχει αποδειχθεί απηνής διώκτης των νόμιμων εφοριακά μικροπωλητών την ίδια στιγμή που κάνει τα στραβά μάτια στα στους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Προφανώς τον συνδέει μαζί τους το κοινό μίσος εναντίον της απόδοσης έστω και ενός ευρώ στο ελληνικό δημόσιο.

Βλέπετε όσοι έκαναν καριέρες χωρίς να εργασθούν ποτέ, έχουν την σταθερή τάση να θεωρούν όλους τους υπόλοιπους βλάκες.

Μπράβο σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους που καταψήφισαν την εισήγηση του''.

Ελένη Ηλιοπούλου
Αντιπρόεδρος Σωμ. Υπαιθρίων Εμπόρων ΄Αγ.Ιωάννης΄
Keywords
Τυχαία Θέματα