Έφεση Σίλβιο κατά της απόφασης για διατροφή-«μαμούθ» στην Λάριο

Μέχρι τώρα μόνο με τη Σαιεντολογία δεν είχε ανοίξει μέτωπο ο Ιταλός επικεφαλής του Λαού της Ελευθερίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Τελικά, όμως, το κατάφερε και αυτό....

Θέλοντας να επιτεθεί στο Κίνημα Πέντε Αστέρων του Μπέπε Γκρίλο, ο Καβαλιέρε, με το γνωστό του χειμαρρώδη λόγο, δήλωσε πως οι «γκριλίνοι», είναι «σαν αίρεση, μου θυμίζουν πολύ τη σαϊεντολογία. Δεν θα έπρεπε να γίνονται δεκτοί μεταξύ των δημοκρατικών κομμάτων, εξαιτίας των κανόνων που έχουν ή που δεν έχουν».

Αναμενόμενο, λοιπόν, ήταν να αντιδράσει το ιταλικό παράρτημα της οργάνωσης, με τον επικεφαλής της, Λουίτζι Μπραμπάνι,
ο οποίος απάντησε πως «δεν γνωρίζουμε από ποιες πηγές, έλαβε αυτές τις πληροφορίες για την σαϊεντολογία, ώστε να μπορέσει να κάνει μια τέτοια δήλωση».

Όπως φαίνεται, όμως, η επίθεση του Μπραμπάνι, αφήνει αδιάφορο τον Καβαλιέρε, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότερα ζητήματα. Πέρα από τη δικαστική του περιπέτεια, για την υπόθεση Ρούμπι-γκειτ, ο Μπερλουσκόνι επαναφέρει το θέμα της διατροφής που καλείται να καταβάλλει στην πρώην σύζυγό του Βερόνικα Λάριο. Σύμφωνα με την πρωτοβάθμια δικαστική απόφαση, ο πρώην πρωθυπουργός καλείτο να καταβάλει μηνιαίως 100.000 ευρώ την ημέρα.

Αφού αστειεύτηκε αρκετές φορές για το αστρονομικό ποσό της διατροφής, τελικά άφησε στην άκρη τα αστεία και σοβαρός πλέον, παραπονιέται ότι δεν μπορεί να προσφέρει αυτό το υπερβολικό ποσό στην Λάριο. Οι δικηγόροι του, μάλιστα, χαρακτήρισαν την απόφαση «μη φυσιολογική» και «πέραν κάθε λογικής», καταθέτοντας έφεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπερλουσκόνι είναι ο έβδομος πλουσιότερος άνθρωπος στην Ιταλία, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η περιουσία αγγίζει τα 6,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ το 2011 δήλωσε 48,18 εκατομμύρια ευρώ εισόδημα, περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από το προηγούμενο έτος.
Keywords
Τυχαία Θέματα