Δ.ΒΙΤΣΑΣ : ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ...

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, για την κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΕΡΙΤ, τις εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ αλλά και για...

άλλα θέματα της πολιτικής
επικαιρότητας.
«Οι ενέργειες της κυβέρνησης δέιχνουν τον πανικό της. Το γεγονός ότι εν μέσω κράτους πανικού, προχωρά σε αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις, είναι φανερό και ξεσηκώνει και τα δημοκρατικά αισθήματα του ίδιου του λαού. Κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν, ξαφνικά εμφανίζεται ως πρωτόκολλο και πρέπει να αναδεχθεί ως αντιδημοκρατική συμπεριφορά ως το επίπεδο του πολιτικού χαρακτήρα πραξικοπήματος», σημείωσε αρχικά ο κ. Βίτσας και συνέχισε:
«Ο κ. Σαμαράς αποφεύγει τον διάλογο. Δεν εμφανίζεται καν ούτε στη Βουλή. Αποφεύγει τον διάλογο και με τους δημοσιογράφους και με την κοινωνία. Πάντοτε, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο Πρωθυπουργός της χώρας, έκαναν πάντοτε δύο πράγματα στην ΔΕΘ. Μία ομιλία και μία συνέντευξη Τύπου. Το ότι ο κ. Σαμαράς επέλεξε να κάνει ένα γρήγορο πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη, δεν υποχρεώνει τον κ. Τσίπρα να κάνει το ίδιο».
Keywords
Τυχαία Θέματα