Δίκτυο πορνείας είχε στήσει ο Μπερλουσκόνι λέει η εισαγγελέας για το «Ρούμπι-γκέιτ»

Για ένα «σύστημα εκπόρνευσης» που είχε στηθεί «για την ικανοποίηση του Σίλβιο Μπερουσκόνι» έκανε λόγο η εισαγγελέας του Μιλάνου Ίλντα Μποκασίνι, κατά την αγόρευση της στην δίκη για το σκάνδαλο «Μπούγκα-Μπούγκα»....

Το σύστημα, σύμφωνα με την εισαγγελέα, είχε στηθεί από τον δημοσιογράφο Εμίλιο Φέντε, την πρώην περιφερειακή σύμβουλο της κεντροδεξιάς Νικόλ Μινέτι και τον πρώην μάνατζερ μοντέλων και ηθοποιών, Λέλε Μόρα.
Η Μποκασίνι αναφέρθηκε και στην «πέτρα του σκανδάλου», Ρούμπι Καρίμα, εκφράζοντας την άποψη ότι εκπορνευόταν πριν καν γνωρίσει τον πρώην ιταλό πρωθυπουργό σημειώνοντας ότι η νεαρή Μαροκινή μπήκε για πρώτη φορά στην βίλα του Άρκορε στις 14 Φεβρουαρίου του 2010, συνοδευόμενη από τον δημοσιογράφο Εμίλιο Φέντε, ο οποίος γνώριζε ότι ήταν ανήλικη.
Σε τηλεοπτική της εμφάνιση το βράδυ της Κυριακής σε εκπομπή του τηλεοπτικού ομίλου Μέντιασετ - ιδιοκτησίας της οικογένειας Μπερλουσκόνι - η Ρούμπι Καρίμα διέψευσε ότι έχει εκπορνευτεί κι ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον Μπερλουσκόνι, ο οποίος, όπως είπε, «απλώς της είχε δώσει χρήματα για να προσπαθήσει να την βοηθήσει ανοίξει κέντρο αισθητικής, σε γνωστή περιοχή του Μιλάνου».
Από την πλευρά του ο Μπερλουσκόνι στην ίδια εκπομπή είπε ότι «δεν θα μπορούσε ποτέ να συνευρεθεί με την Ρούμπι, δεδομένης, εκτός των άλλων, και της προσωπικής δύσκολη ιστορίας της, την οποία και αφηγήθηκε στα δείπνα του Άρκορε».
Keywords
Τυχαία Θέματα