Διακινούσαν ναρκωτικά στο μαγαζί τους

Οι πέντε νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 60,1 γραμμαρίων που βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης στο φορτηγάκι ενός 43χρονου επιχειρηματίας ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον συνεργό του στον ανισόπεδο κόμβο Κίρκης της Εγνατίας οδού, επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που είχαν ότι διακινούσαν ναρκωτικά...
Ακολούθησε έρευνα στο κατάστημα που διατηρεί ο 43χρονος μαζί με έναν 37χρονο στην Αλεξανδρούπολη,
όπου βρέθηκαν άλλες δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 42 γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης κι έτσι συνελήφθη και ο συνεταίρος. Και οι δυο κατηγορούνται και για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς στο μαγαζί βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου με 33 αβολίδωτα φυσίγγια, ένα μαχαίρι σαν… δρεπάνι με δύο λάμες μήκους 28 και έξι εκατοστών και δύο σφαίρες των 9 mm. Ακόμη κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά και 335 ευρώ και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Τρεις συσκευασίες με κάνναβη βάρους 476 γραμμαρίων που προοριζόταν για διακίνηση ξετρύπωσε ο εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου στο σπίτι ενός 31χρονου στην περιοχή των Μηλεών Μαγνησίας. Ο κάτοχος των ναρκωτικών συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Για διακίνηση ναρκωτικών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης και ένας 28χρονος που συνελήφθη μετά από έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι του στην Κατερίνη, όπου κατασχέθηκαν 19 συσκευασίες που περιείχαν 410 γραμμάρια κάνναβης, δυο ζυγαριές ακριβείας και ένα κινητό.
Keywords
Τυχαία Θέματα