Δεν θα καταθέσει στη Βουλή για τη λίστα Λαγκάρντ ο Γιώργος Παπανδρέου

Με πλειοψηφία που διαμόρφωσαν η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ απορρίφθηκε το αίτημα που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για να κληθεί ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου
να καταθέσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ...

Το αίτημα για την κλήση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου κατέθεσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρώτη αντίδραση ήταν αρνητική εξαρχής και ήρθε από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Απόστολο Κακλαμάνη, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει λόγος να κληθεί ο πρώην πρωθυπουργός, αφού όλοι είδαμε τη λίστα και δεν προέκυψε από τα στοιχεία της κάτι συνταρακτικό.

Σαχινίδης: Δεν είχα καμία γνώση για τη λίστα- Καταθέτει την Πέμπτη ο Στουρνάρας«Δεν είχα και δεν έχω καμία γνώση για το θέμα της «λίστας Λαγκάρντ». Οι αρμοδιότητες που είχα, όταν ανέλαβα καθήκοντα υπουργού Οικονομικών, τον Μάρτιο του 2012, αφορούσαν το γενικό λογιστήριο του κράτους».

Αυτό δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στην οποία συνεχίζεται η ακρόασή του με ερωτήσεις βουλευτών. Την ερχόμενη Πέμπτη, θα καταθέσει στην Επιτροπή Θεσμών ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σχετικά με τη «λίστα Λαγκάρντ». Αυτό αποφάσισε η Επιτροπή και ο ίδιος ο κ. Σουρνάρας δήλωσε σύμφωνος.
Keywords
Τυχαία Θέματα