''ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΛΕΟ'' ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΙ...

Αδικαιολόγητα κατηγορείται για την φοροδιαφυγή των τεσσάρων εκατ. ευρώ ο Λιονέλ Μέσι, όπως υποστήριξε ο πατέρας- ατζέντης του Αργεντινού. «Δεν έχει καμία σχέση ο Λέο», ήταν η τοποθέτηση του Ζορζέ.Την Τετάρτη (15/10) ο Λιονέλ Μέσι συμπλήρωσε τα δέκα χρόνια από το επίσημο ντεμπούτο...

του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.Πέραν της τεράστιας ποδοσφαιρικής του καριέρας, υπάρχει ένα άλλο θέμα που απασχολεί περισσότερο τον Αργεντινό σούπερ-σταρ. Συγκεκριμένα, η έρευνα που αφορά στον 27χρονο άσο και τον πατέρα-ατζέντη του ως προς την φοροδιαφυγή των τεσσάρων εκατ. ευρώ από την περίοδο 2007-2009,
βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με δηλώσεις του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope», ο Ζορζέ Μέσι υποστήριξε πως ο γιος του δεν έχει καμία σχέση με το θέμα και πως οι δικηγόροι του το χειρίζονται.

«Πρέπει να είμαι προσεκτικός με αυτό το θέμα. Πάντα έλεγα πως ο Λέο δεν έχει καμία σχέση με την φοροδιαφυγή. Είναι δική μου δουλειά και οι δικηγόροι μου εργάζονται πάνω σε αυτό το κομμάτι», ήταν η τοποθέτηση του.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές του Οκτώβρη είχε απορριφθεί η έφεση του Μέσι από το δικαστήριο της Βαρκελώνης και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.
Keywords
Τυχαία Θέματα