Δ. ΡΕΠΠΑΣ: ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ…


«Το ΠΑΣΟΚ έχει μέλλον καιθα έχει πάντα μέλλον, όσο οι επιλογές του είναι ταυτισμένες με το καθήκον τουνα ανταποκριθεί στα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών», υπογράμμισε ουπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης. Ρέππας,σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Λαμία. Ο κ. Ρέππας είχε συναντήσεις καιεπαφές με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ,
εν όψει των εσωκομματικών εκλογών τηςΚυριακής για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος... Ο κ. Ρέππας χαρακτήρισετις εκλογές της Κυριακής ως «ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ πουφιλοδοξεί το δικό του νέο κεφάλαιο να είναι ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτικήιστορία της χώρας», ενώ αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου,χαρακτήρισε «σημαντική» τη διαδρομή του μέσα στο ΠΑΣΟΚ και σημείωσε πως «σήμεραμπορεί να πει κανείς ότι η ανάδειξή του στην ηγεσία του Κινήματος αποτελεί μια,κατά κάποιο τρόπο, φυσιολογική εξέλιξη».
«Θέλουμε να ενώσουμεδυνάμεις, να συγχωνεύσουμε τις φιλοδοξίες, για να πετύχουμε πιο εύκολα τουςκοινούς στόχους», δήλωσε ο κ. Ρέππας, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για τηδιαφορετικότητα των απόψεων που εκφράζουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είπε: «Ασφαλώς καιδεν είμαστε ταυτισμένοι ο ένας με τον άλλον. Δεν είμαστε φωτοτυπία ο ένας τουάλλου».

«Αν δεν αρχίσουμε, δενμπορούμε να προχωρήσουμε. Πώς να προχωρήσουμε διαφορετικά αν δεν έχουμεαρχίσει;» ήταν το σχόλιο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης όταν ρωτήθηκεγια τη σχέση μεταξύ του συνθήματος "αρχίζουμε" που χρησιμοποίησε ουποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και του "προχωράμε"του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας Γιάννη Ραγκούση. «Αρχίζουμε γιατίμπαίνουμε σε ένα νέο κεφάλαιο. Προχωράμε γιατί έχουμε ένα κεκτημένο πίσω μας.Δεν είμαστε από παρθενογένεση. Έχουμε μια ιστορία 40 ετών και είμαστεπερήφανοι», είπε και, δίνοντας τη δική του εκδοχή, σημείωσε πως «οι εκλογές τηςΚυριακής είναι μια τομή στη συνέχεια».

Ο κ. Ρέππας κάλεσε ταστελέχη του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχουν στην εκλογή Προέδρου, υποστηρίζοντας ότι ηπροσέλευση στις κάλπες είναι «όχι μόνο κομματική διαδικασία, αλλά πρόκλησησυμμετοχής, πρόκληση ευθύνης και πρόκληση προοπτικής». Υπεραμυνόμενος τηςαπόφασης του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για τήρηση του καταστατικού, ανέφερε:«Και εγώ προσωπικά ίσως να ήθελα περισσότερους υποψήφιους. Πάντως θα πρέπει ναεκτιμηθεί από τα μέλη και τους φίλους ότι υπάρχει ένα καταστατικό και το οποίοτηρείται».

Αναφερόμενος σε ενδεχόμενημετεκλογική συνεργασία, ο κ. Ρέππας τόνισε: «Στις εκλογές αυτές πάμε για ναβγάλουμε κυβέρνηση. Δεν πάμε να βγάλουμε αντιπολίτευση. Το αποτέλεσμα τωνεκλογών το έχει στα χέρια του ο ελληνικός λαός, που θα ψηφίσει αυτόν πουανταποκρίνεται στις διαθέσεις του», για να συμπληρώσει ότι «το βλέμμα του ΠΑΣΟΚβρίσκεται και στην επόμενη ημέρα των εκλογών».

«Αν ο ελληνικός λαός δώσειτη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν τα σχέδια του ΠΑΣΟΚ θα το κάνουμε με μεγάληχαρά και συνέπεια. Αν ο ελληνικός λαός αποφασίσει διαφορετικά, εμείς θασεβαστούμε τη λύση που θα
Keywords
Τυχαία Θέματα