Δ. Αβραμόπουλος: Μία κυβέρνηση Αριστεράς θα μας οδηγούσε σε περιπέτειες…

«Αυτή τη στιγμή με τη σύγχυση που υπάρχει στην Αριστερά, μία τέτοια κυβέρνηση θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε περιπέτειες», δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Όπως είπε, η Αριστερά δεν έχει ούτε ταυτότητα ούτε θέσεις, ενώ ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να οδηγήσει σε συγκερασμό όλες
τις αντιθέσεις που υπάρχουν στο ΣΥΡΙΖΑ για το μέλλον της Ελλάδας. Σύμφωνα με τον κ. Αβραμόπουλο, η καταγγελία του Μνημονίου αποτελεί εύκολο όρο και αυτό που απαιτείται είναι όχι αλλαγή του Μνημονίου, αλλά μία νέα πολιτική συμφωνία με την Ευρώπη...
«Το δίλημμα ευρώ ή δραχμή δεν πρέπει να υπάρχει για εμάς... Κάποιοι που το λένε έξω έχουν τους λόγους τους... Η ευθύνη για το εάν θα βγούμε εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς», τόνισε.

Σχολιάζοντας το Βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την «Καθημερινή», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για ανασύνθεση του πολιτικού φάσματος και συνειδητοποίηση της πραγματικότητας από την πλευρά των πολιτών, τονίζοντας ότι τα κόμματα θα πρέπει να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να μην επιμένουν σε πολιτικές που πολλές φορές οδηγούν σε λάθος δρόμο.

«Στη ΝΔ έχουμε πάρει το μήνυμά μας και επιδεικνύουμε υπευθυνότητα», είπε ο κ. Αβραμόπουλος, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχουν συνιστώσες αλλά ένας κεντρικός πολιτικός κορμός.

«Το άνοιγμα προς πρόσωπα και ομάδες ήταν θετικό, χάρηκα που είδα ότι άνοιξαν πόρτες και όλα αυτά συνεισφέρουν», κατέληξε ο κ. Αβραμόπουλος, ερωτηθείς για το εάν η επιστροφή της κ. Μπακογιάννη βοήθησε την παράταξη.
Keywords
Τυχαία Θέματα