ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΑNΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ …

Απο το: fimotro...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ
Φαβορί για το Δήμο Σαλαμίνας εμφανίζεται αυτή τη φορά η Ισιδώρα Νάννου. Η Ρούλα όπως την γνωρίζει ο πολύς κόσμος, γεννήθηκε στη Σαλαμίνα, το 1959 και στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές έμεινε οριακά έξω από το δεύτερο γύρο. Κατά τη διάρκεια της θητείας στην αντιπολίτευση, άσκησε...

σκληρή
κριτική στην πολιτική του σημερινού Δημάρχου, μια κριτική που όπως δείχνουν οι τελευταίες μετρήσεις θα επιβραβευθεί αυτή τη φορά από την τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας. Η Νάννου Είναι παντρεμένη με τον Μηνά Νάννο Πλοίαρχο Ε.Ν και έχουν τρείς γιούς.
Αποφοίτησε με άριστα από το Λύκειο Σαλαμίνας το 1977 και εισάγεται στο Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο αποφοίτησε το 1982.
Το 1986, προσλαμβάνεται στην Εμπορική Τράπεζα και εργάζεται στο κατάστημα της Σαλαμίνας μέχρι το 2000, οπότε και μετακινείται οικογενειακά στο εξωτερικό. Εκεί εργάστηκε επί δύο έτη ως σύμβουλος επί οικονομικών θεμάτων σε ναυτιλιακή εταιρία.
Το 2002 συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές και εκλέγεται δημοτική σύμβουλος πρώτη σε σταυρούς προτίμησης. Εκλέγεται Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Σαλαμίνας για 2 συνεχείς διετίες, από το 2002 έως και το 2006.
Το 2006 επανεκλέγεται δημοτική σύμβουλος και διετέλεσε Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου τη διετία 2007-8.
-Είναι μέλος στη Διοίκηση δύο Παιδικών Σταθμών και των ΚΑΠΗ Σαλαμίνας και Αιαντείου.
Keywords
Τυχαία Θέματα