Άρτα: Εξαρθρώθηκε «θηλυκή» σπείρα με αδυναμία στα χρυσαφικά

Αν δεν έβρισκαν ανοιχτές πόρτες τις… παραβίαζαν! Ο λόγος για δυο τσιγγάνες που είχαν εισβάλει σε τρία σπίτια μέσα σε δυο 24ωρα σε διαφορετικές περιοχές της Άρτας και είχαν αρπάξει μετρητά και τιμαλφή
που η αξία τους ξεπερνά τα 37.000 ευρώ!...

Με τη βοήθεια ενός 35χρονου συνεργού τους που αναλάμβανε τη φυγάδευσή τους, οι δύο γυναίκες ηλικίας 43 και 34 χρόνων είχαν τρυπώσει από ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι μιας 85χρονης στην Ανέζα Άρτας και είχαν αρπάξει το κομπόδεμά της με 2.000 ευρώ, ενώ είχαν διαρρήξει τα σπίτια ενός 70χρονου στη Φτέρη Κεντρικού και ενός 64χρονου στους Αγίους Αναργύρους
Άρτας και είχαν κλέψει από το πρώτο χρυσά κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ και από το δεύτερο κοσμήματα και ασημένια νομίσματα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Οι τρεις κλοπές εξιχνιάστηκαν από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Περιφέρειας Άρτας και οι δράστες εντοπίστηκαν στον Κόμβο Αγγέλη ενώ επέβαιναν σε ένα Ι.Χ. φορτηγό και συνελήφθησαν.
Μέσα στο όχημα βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα τα χρυσά κοσμήματα που μέρος τους αναγνωρίστηκε από τα θύματα και τους αποδόθηκε. Για τα υπόλοιπα, οι αστυνομικοί ερευνούν από πού έχουν κλαπεί ενώ οι τρεις τσιγγάνοι ανακρίνονται για να εξακριβωθεί πόσες κλοπές έχουν διαπράξει ακόμη.
Keywords
Τυχαία Θέματα