Απεργιακοί ρυθμοί στην Πάτρα…



Απεργιακά ρολά σήμερα και στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθούν, για μία ακόμα φορά, δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις και πορείες από το ΠΑΜΕ
και το Εργατικό Κέντρο... Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Γεωργίου, ενώ το Εργατικό Κέντρο και η ΑΔΕΔΥ καλούν σε συγκέντρωση, την ίδια ώρα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Στην απεργία συμμετέχουν οι καθηγητές, οι ναυτεργάτες και οι εργαζόμενοι στους δήμους, οι τραπεζοϋπάλληλοι.
Κλειστές θα παραμείνουν την Τετάρτη οι δικαστικές υπηρεσίες σε όλη τη χώρα, λόγω της συμμετοχής της ομοσπονδίας δικαστικών υπαλλήλων Ελλάδος στη γενική απεργία. Στην απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Πολιτισμού.
Μόνο τα επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούνται στα νοσοκομεία, τα κέντρα Υγείας, τις προνοιακές μονάδες και το ΕΚΑΒ, μετά την απόφαση γιατρών και εργαζομένων να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.
Στην απεργία συμμετέχουν και μέσα μαζικής μεταφοράς. Μεταξύ Αγ. Αντρέα- Πάτρας- Ρίου- Αγ. Βασιλείου ματαιώνονται τα δρομολόγια 1307, 1308, 1309, 2300, 2301, 2302.
Σε στάση εργασίας προχωρούν και οι δημοσιογράφοι από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αναφέρει:
«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καλεί όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους στην 24ωρη απεργία, την Τετάρτη 6 Νοέμβρη, στη συγκέντρωση, συλλαλητήριο στις 10:30 π.μ. μπροστά στο Ε.Κ.Πάτρας».
Keywords
Τυχαία Θέματα