Απάντηση στην «κακοπληρωμένη» Πρέσβειρα

«Αντώνη Σαμαρά δείξε κατανόηση στις δυσκολίες μιας χειμαζόμενης Ελληνίδας που ζει “εξόριστη” στο Παρίσι και πληρώνει από την τσέπη της για να υπηρετεί την πατρίδα», λέει σε ανακοίνωσή του ο Ν. Νικολόπουλος, αναφερόμενος στην Τίνα Μπιρμπίλη....
Συνεχίζει:
«H μιντιακή διαπλοκή δεν βρήκε ότι ενδιαφέρει την κοινή γνώμη
η ερώτησή μου προς τον Πρωθυπουργό με τίτλο "Σημεία, τέρατα, αίσχη και περά από κάθε όριο ξετσιπωσιά στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, όπου έχει διορισθεί Πρέσβης η Τ. Μπιρμπίλη". Χάρη όμως στο διαδίκτυο το θέμα έφτασε σε εκατομμύρια Έλληνες πολίτες τόσο στην ελληνική επικράτεια όσο και στο εξωτερικό.

Χιλιάδες τα μηνύματα, τα fax και τα τηλεφωνήματα που έχω λάβει από επώνυμους και ανώνυμους, χειμαζόμενους και μη, Έλληνες, από όλες τις άκρες της χώρας αλλά και από το εξωτερικό, που με ενθαρρύνουν να συνεχίσω να φέρνω στο φως της δημοσιότητας τέτοιες περιπτώσεις που αποκαλύπτουν στα μάτια των πολιτών την ξετσιπωσιά μιας "δράκας" υπεράνω κομμάτων και Κυβερνήσεων golden boys και girls, διαχρονικών ευνοούμενων, φίλων και κολλητών μιας δράκας, επίσης ευνοούμενων, από τη μιντιακή διαπλοκή, ΜΕΓΑ-λοπαραγόντων του πολιτικού συστήματος.

Η μιντιακή διαπλοκή, ωστόσο, παρείχε, και καλώς έπραξε, το βήμα στην διορισθείσα από τον Γ. Παπανδρέου Πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ, πρώην Σύμβουλο του Δημήτρη Αβραμόπουλου, κα Τ. Μπιρμπίλη, προκειμένου να πληροφορήσει τους χειμαζόμενους Έλληνες ότι οι μηνιαίες απολαβές της ανέρχονται σε μόλις 7.500 ευρώ το μήνα και μάλιστα το ποσό αυτό δεν της αρκεί για να καλύψει τη διαμονή της στο Παρίσι αλλά πληρώνει και από την τσέπη της για να ανταποκριθεί.

Ας εξηγηθούμε λοιπόν: Η κα Μπιρμπίλη επιμένει να μην θέλει να διαβάσει και να μην απαντά στην ερώτησή μου “πόσο έχει κοστίσει η μηνιαία παραμονή της ως Πρέσβειρα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ στον Έλληνα φορολογούμενο, ενώ, κατά τους πλέον μέτριους υπολογισμούς, “το κόστος αυτό ανέρχεται σε 21.000 ευρώ το μήνα”, χωρίς μάλιστα στο κόστος αυτό να συμπεριλαμβάνονται ο οδηγός και το κρατικό αυτοκίνητο».
Keywords
Τυχαία Θέματα