Ανοίγει η αυλαία των απολογιών για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Ανοίγει ο κύκλος των απολογιών για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί η απολογία του πρώην αναπληρωτή διευθυντή του Τ.Τ. Μάριου Βαρώτση, μετά από την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε την προηγούμενη Πέμπτη από τον ανακριτή Διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη....

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη έχει λάβει και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος εξακολουθεί
να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει πως δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.
Την Τετάρτη αναμένεται η απολογία του πρώην στελέχους του Τ.Τ., Χαράλαμπου Γιαγκούδη, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο κ. Γιαγκούδης είναι απιστία τελεσθείσα από κοινού κατ΄ εξακολούθηση και μη, εκ της οποίας η περιουσιακή ζημία υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ.
Εν αναμονή της έκδοσης Φιλιππίδη
Στην Τουρκία παραμένει ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή το βράδυ.
Τα τουρκικά δικαστήρια ενέκριναν την έκδοση του κ. Φιλιππίδη στην Ελλάδα, ωστόσο η διαδικασία, σύμφωνα με τις ελληνικές προξενικές αρχές, μπορεί να κρατήσει έως και 40 ημέρες. Στο ενδιάμεσο διάστημα ο κ. Φιλιππίδης θα κρατείται, κατά πάσα πιθανότητα, στις φυλακές του Μαλτεπέ, όπου, συνήθως, κρατούνται οι προς απέλαση αλλοδαποί υπήκοοι.
Keywords
Τυχαία Θέματα