Ανακοίνωση Κούγια κατά του δικηγόρου του Νίκου Μιχαλολιάκου

«Αν θέλει να κάνει καριέρα στο ποινικό δίκαιο να αξιοποιεί τις δικές του γνώσεις» Σκληρή ανακοίνωση κατά του δικηγόρου του Νίκου Μιχαλολιάκου, εξέδωσε ο συνήγορος του Ευστάθιου Μπούκουρα, Αλέξης Κούγιας, με αφορμή τις αναφορές στο πρόσωπό του στο πληρεξούσιο του προφυλακισμένου αρχηγού της Χ.Α. «Είτε η καταγγελία είναι ψευδής, οπότε θα έπρεπε να έχει κινηθεί η σχετική πειθαρχική διαδικασία κατά του κ. Κούγια, είτε είναι αληθής οπότε θα έπρεπε να είχε πάραυτα αφαιρεθεί η δικογραφία από τους συγκεκριμένους δικαστικούς λειτουργούς», αναφερόταν χαρακτηριστικά στο πληρεξούσιο του
κ. Μιχαλολιάκου.
«Αν θέλει να κάνει καριέρα στο ποινικό δίκαιο και να βοηθά τους εντολείς του να κερδίζουν αυτό που δικαιούνται, να εργάζεται ο ίδιος και να αξιοποιεί τις δικές του γνώσεις, τους δικούς του ισχυρισμούς και την δική του επαγγελματική προσωπικότητα και να μην ασχολείται με την επιστημονική δουλειά και την προσωπικότητα άλλων συναδέλφων του», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας.
Και προσθέτει: «Δυστυχώς ο συγκεκριμένος δικηγόρος τις ίδιες συμπεριφορές επέδειξε και στο δικαστήριο με κατηγορούμενο τον κ. Ψωμιάδη και άλλους γνωστούς επιχειρηματίες και ο εντολέας του καταδικάστηκε με το ανώτερο της ποινής που προβλέπεται. Μέχρι σήμερα γνώριζα ότι δικηγόρος του κ. Μιχαλολιάκου είναι ο αδερφός του και εξαίρετος συνάδελφος Τάκης Μιχαλόλιας, αλλά φαίνεται ότι γι’ αυτή την δήλωση και γι’ αυτή την διαδικαστική ενέργεια (αίτηση εξαιρέσεως), επελέγη “σφαχτό”».
«Πρέπει να καταλάβουν όλοι, τόσο οι ίδιοι οι συγκατηγορούμενοι του, όσο και οι συνάδελφοι – δικηγόροι που δεν το καταλαβαίνουν, ότι ο εντολέας μου Ευστάθιος Μπούκουρας είναι εντελώς ξεχωριστή περίπτωση, γι’ αυτό άλλωστε και διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής», καταλήγει ο Αλέξης Κούγιας.
Keywords
Τυχαία Θέματα