Άδειασαν τσιγάρα και παπούτσια από αποθήκες Τελωνείου



Για λόγους οικονομίας, το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε τη μεταστέγαση του Τελωνείου Πατρών από το κτίριο στο παλιό λιμάνι σε άλλο στη ακτή Δυμαίων, εκτός λιμενικής ζώνης....
Αυτή η «οικονομία», στοίχισε στο δημόσιο μερικές χιλιάδες ευρώ από το… «πάρτι» που έστησαν κάποιοι άγνωστοι θεριακλήδες στις παλιές αποθήκες, όπου φυλάσσονται κατασχεμένα τσιγάρα και παπούτσια!
Οι δράστες, που δεν αποκλείεται να είναι μέλη κυκλώματος λαθρεμπόρων τσιγάρων, τρύπωσαν στο αφύλακτο πλέον παλιό κτίριο του Τελωνείου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. «Σήκωσαν» μεγάλες ποσότητες από ένα κοντέινερ με λαθραία τσιγάρα που είχαν κατασχεθεί, άνοιξαν και ένα ακόμη που περιείχε… παπούτσια, πήραν όσα τους… έκαναν και έγιναν καπνός!
Η κλοπή δεν δημοσιοποιήθηκε, ούτε έγινε γνωστός ο αριθμός των πακέτων τσιγάρων και των παπουτσιών που εκλάπησαν χωρίς να αντιληφθεί κάποιος το παραμικρό. Ωστόσο, έχει διαταχθεί εσωτερική έρευνα για να αποδοθούν ευθύνες σε όποιον αποφάσισε να μετακομίσουν τα γραφεία αλλά να παραμείνουν στις παλιές εγκαταστάσεις τα κατασχεμένα εμπορεύματα χωρίς φρούρηση!
Keywords
Τυχαία Θέματα