Hλεκτρονικό εισιτήριο, κάμερες και αναδιάρθρωση στο τραπέζι...

Το ζήτημα της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε όλα τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της χώρας αλλά και το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, που συντελέστηκε εν' εξελίξει της αγωνιστικής χρονιάς, τέθηκαν στο τραπέζι της χθεσινης συνάντησης, η οποία έγινε στη ΓΓΑ, ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη και εκπροσώπους της EΠO,της Superleague και της Football League....
Στη
συνάντηση έδωσε το παρών και ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ Α.Ε., Κωνσταντίνος Λουρόπουλος.
Ο Γ. Ιωαννίδης τόνισε ότι στόχος της Πολιτείας είναι η εφαρμογή της χρήσης του ηλεκτρονικού εισιτήριου σε όλα τα γήπεδα, σε συνδυασμό με τη λειτουργία των καμερών. Μάλιστα, στην επισήμανση των ποδοσφαιρικών παραγόντων, ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι να τις λειτουργήσουν, ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε, ότι θα αναλάβει τη διαχείριση η αστυνομία.

Για την αναδιάρθρωση, ο αντιπρόεδρος του Παναθηναικού, Χρήστος Παναγόπουλος εξέφρασε τη αντίρρηση των "πρασίνων" για την αύξηση των ομάδων της Superleague σε 18, με τον πρόεδρο της Superleague να απαντά ότι ο Παναθηναικός είναι η μοναδική ΠΑΕ, που ήταν αντίθετη με την αναδιάρθρωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα