Focus: Κάποιοι στην Ελλαδα έχτισαν τα λεφτά τους σε πισίνες

Συνεχίζει την ενασχόληση του με τα εσωτερικά της Ελλάδας, το γερμανικό περιοδικό FOCUS και μάλιστα όχι και με ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο. «Προσπαθούν να σώσουν ότι έχει απομείνει, κάνοντας σκληρή οικονομία πλέον» σημειώνει το γερμανικό περιοδικό στην διαδικτυακή του έκδοση, ενώ συμπληρώνει πως: «ένας στους πέντε Έλληνες είναι πλέον κάτω από το όριο της φτώχειας. Πολλοί… πεινούν».....

Παράλληλα, εκτός από την αναφορά και τις αποκαλύψεις της Ελληνικής
Στατιστικής Αρχής, για τα επίπεδα φτώχειας, το FOCUS χρησιμοποιεί και τις φράσεις του πρωθυπουργού λέγοντας: «Η Ελλάδα είναι με την πλάτη στον τοίχο. Η χώρα αναμένει τη διεθνή βοήθεια των 130 δισ. ευρώ για να μην πτωχεύσει. Η κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι χωρίς αυτά τα χρήματα θα βγει από το ευρώ».

Τέλος, με τη γνωστή ειρωνική διάθεση σημειώνει:
«Αυτά τα μηνύματα κάνουν τους Έλληνες να φοβούνται ακόμη περισσότερο και να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες. Κάνουν αναλήψεις κα τα τοποθετούν στα χρηματοκιβώτια. Η δημιουργικότητά τους στην αποταμίευση έχει ξεπεράσει τα όρια…», ενώ καταλήγει το άρθρο με τη δήλωση κάποιου Έλληνα τραπεζικού ο οποίος ισχυρίζεται ότι: «ένας πελάτης του τα έχει χτίσει μέσα στην πισίνα του».

Πηγή: Το Ποντίκι
Keywords
Τυχαία Θέματα