48 εκατ. διατροφή θα πληρώνει ο Καβαλιέρε

Πολύ ακριβά φαίνεται πως στοίχισε η «ελευθερία» για τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αφού καλείται να καταβάλει στην πρώην σύζυγό του Βερόνικα Λάριο, διατροφή ύψους 48 εκατ. δολαρίων ετησίως!...

Έπειτα από συμφωνία στην οποία κατέληξαν, ο Καβαλιέρε θα κρατήσει τη βίλα αξίας 100 εκατ. δολαρίων, όπου διέμενε το ζεύγος μαζί με τα τρία τους παιδιά.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την «Corriere della Sera» η Λάριο αρχικά ζητούσε 56 εκατ. δολάρια το χρόνο και ο πρώην σύζυγός της προσέφερε 5 εκατ. δολάρια.

Με βάση το περιοδικό Forbes, η περιουσία
του 76χρονου Μπερλουσκόνι εκτιμάται ότι ανερχόταν τον περασμένο Μάρτιο σε 6 δισ.δολάρια.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1990 και χώρισε το 2009, όταν η Λάριο εγκατέλειψε τον Μπερλουσκόνι αφού ο δεύτερος εθεάθη σε πάρτι 18χρονου μοντέλου. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο του και είναι αρραβωνιασμένος με την 28χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε.

Πάντως, το ποσό της διατροφής φαίνεται πως εγκρίνει και ένα από τα μπούνγκα-μπούνγκα κορίτσια η Μάριστελ Πολάνκο.

«Πιστεύω πως το ποσό είναι σωστό, γιατί εκείνος είναι ένας άνδρας καλός και γενναιόδωρος κι εκείνη είναι η μητέρα των παιδιών του», είπε η σέξι νεαρή που συμμετείχε σε πολλά δείπνα στην πολυτελή βίλα Τσερτόζα.

Η 27χρονη, με καταγωγή από τη Δομινικανή Δημοκρατία, είναι μια από τις αγαπημένες του Μπερλουσκόνι από τα διάφορα κορίτσια που πέρασαν το κατώφλι του. Ισως για αυτό έχει το θάρρος να δηλώνει πως «τρία εκατομμύρια το μήνα δεν μου φαίνονται πολλά. Τα χρήματα δε του λείπουν και δε θα τελειώσουν ποτέ. Αλλωστε σε εμάς και σε άλλα κορίτσια συνεχίζει να δίνει 2.500 ευρώ το μήνα. Βέβαια είναι σωστό αυτό γιατί μετά το σκάνδαλο μείναμε πολλές χωρίς δουλειά. Ευτυχώς χάρη σε εκείνον βρήκα εργασία στο κανάλι της Μίλαν».
Keywords
Τυχαία Θέματα