ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .

Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ.

Οι συντάξεις μειώνονται, οι μισθωτοί βρίσκονται σε απόγνωση, ένα πλήθος σκανδάλων απειλεί να διαλύσει με ...θόρυβο την κυβέρνηση, φως δεν φαίνεται απο πουθενά ,ακόμη και οι ελάχιστες αισιόδοξες προβλέψεις διαψεύδονται από...την ευρωπαϊκή ένωση και τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας ασχολούνται με απεσταλμένους στα βουνά και τα λαγκάδια.. με το εαν τελικά ο βλαξ Λιάπης νοίκιαζε της θειάς του το εξοχικό...Αυτή ειναι η Δημοκρατία στην Ελλάδα.
Είναι
σαφές οτι η παρά φύσιν συγκυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου παίζει με τη βοήθεια των νταβατζήδων των ΜΜΕ τα ρέστα της. Αποκαλύψεις δήθεν επι αποκαλύψεων μην τυχόν και πάρουν...κεφάλι οι Καραμανλικοί και τα κάνουν γης μαδιάμ. Γιατί αυτό μόνον φοβάται το Μαξιμου: Την επάνοδο του Κ.Καραμανλη.
Ετσι δίδονται δυο εντολές ταυτόχρονα στα μίντια: H μια να διαστρεβλώνονται τα πάντα και να παγιδεύονται οι τηλεθεατές κυρίως -και το αναγνωριστικό κοινό- σε ιστορίες για γέλια, όπως εκείνη του Τουμπούλογλου και του Μισελ Λιάπη, ώστε να αποδυναμώνεται το Καραμανλικό στρατόπεδο, αφού σε αυτούς θα χρεωθούν όλα τα κακά του κόσμου.
Η δεύτερη να αυξάνονται με γεωμετρική ταχύτητα τα "τηλεοπτικά ερεθίσματα" σε κάθε περίπτωση που σκάνδαλα, όπως το εξοπλιστικό αγγίζουν το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Βοηθούντος και του κ...Σημίτη που μπήκε, όχι άδικα στο στόχαστρο της δημοσιότητας οι μιντιάρχες προτιμούν να παίζουν Λιάπη και Τομπούλογλου παρά φυσικά Κώστα Σημιτη και Βαγγελη Βενιζέλο..
Τι κάνει ο Αντωνης Σαμαράς για όλα αυτά;
Διοργανώνει το παιγνίδι αποπροσανατολισμού, όπως ακριβώς τα γράψαμε πιο πάνω και ταυτόχρονα το επιτελείο του, στα υπόγεια του Μαξίμου, εφευρίσκει κάθε είδους αθλιότητες ,για να τις περάσει σταδιακά ως "ειδήσεις", όταν χρειασθεί έως τις εκλογές, στα μέσα ενημέρωσης στα οποία εχει χαρίσει τα πάντα...
Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα του σήμερα που γίνεται ακόμη ΄πιο σκληρή, καθώς όλοι διαβλέπουν ότι ο Συριζα ειναι πιθανόν να κυβερνήσει τη χώρα και να προχωρήσουμε πλέον στο απόλυτο χάος...Μέσα απ αυτό το χάος, μόνον μία περίπτωση σωτηρίας υπάρχει κι αυτήν ακριβώς την περίπτωση επιδιώκει ο 'Αντωνης κυρίως να εξασφαλίσει απο τώρα....-
Keywords
Τυχαία Θέματα