Το ΕΡWΤΙΚ0 τρίγωνο που οδήγησε τη Φαίη Μπλαχά στον θάνατο, έγινε …τετράγωνο!!!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και οι πληροφορίες για την μπλεγμένη σαν κουβάρι ερwτική ιστορία που οδήγησε στον θάνατο την Φαίη Μπλαχά....

Πριν πέντε μέρες, μάθαμε από τις καταθέσεις των εμπλεκομένων στην δολοφονία, συντρόφου της Φαίης, Βαγγέλη Στεφανάκη και της αδελφής της, Μαριαλένας (ή Μάνιας) ότι διατηρούσαν παράλληλη σχέση μεταξύ τους.

Μήνες πριν γνωρίσει την Φαίη, από το περασμένο καλοκαίρι, ο Βαγγέλης Στεφανάκης διατηρούσε ερwτική σχέση με την παντρεμένη Μάνια Μπλαχά,
μέχρι που γνωρίστηκε με την αδελφή της Φαίη, ένα βράδυ στο κλαμπ που εργαζόταν η αδελφή της στην υποδοχή.

Ο Βαγγέλης θαμπωμένος από την ομορφιά της Φαίης δημιουργεί σχέση μαζί της κι εγκαταλείπει την Μάνια, κάτι που την εξόργισε και πλήγωσε την φιλαρέσκια της.

Παρ όλη την επίσημη σχέση του Βαγγέλη με την Φαίη, σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού, δεν σταμάτησε ποτέ η περιστασιακή σεξουαλική του σχέση με την Μάνια.

Η «πληγωμένη» Μάνια, πάντα σύμφωνα με το περιβάλλον τους, ποτέ δεν συγχώρεσε την «απιστία» του Βαγγέλη αλλά και δεν τον ξεπέρασε και παρόλο που συνευρισκόταν μαζί του, παράλληλα τον διέβαλε στην αδελφή της Φαίη, φυσικά χωρίς να της αποκαλύπτει ότι η ίδια ήταν η πέτρα του σκανδάλου.

Της έλεγε ότι έβλεπε τον Βαγγέλη να ερωτοτροπεί με άλλες κοπέλες στα κλαμπ που εργαζόταν ως μπράβος και τις περισσότερες φορές έφευγε μαζί τους μετά το κλείσιμο του μαγαζιού … προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι καυγάδες του ζευγαριού ήταν πολύ συχνοί και έντονοι, ακόμα και σε δημόσιους χώρους, μέχρι που…. και ύστερα από προτροπή και της αδελφής της, η Φαίη λίγο μετά την φετινή Πρωτοχρονιά δημιουργεί μυστική σχέση με κοινό γνωστό τους.

Μια σχέση μυστήριο που την ξέρουν πολύ λίγα άτομα του άμεσου περιβάλλοντος της Φαίης και του «γνωστού» άντρα. Ορισμένοι μάλιστα από το περιβάλλον διατείνονται ότι ο εν λόγω άντρας είναι κι αυτός παντρεμένος.

Κάποια στιγμή, γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, ο Βαγγέλης έμαθε για την παράλληλη σχέση της Φαίης, από γνωστούς, που τους είδαν στο αυτοκίνητό του άντρα κι έγινε έξαλλος.

Ήταν εκείνο το μοιραίο βράδυ που πήγε το σπίτι της Φαίης και της ζήτησε να κατέβει για να «λογαριαστούν».

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Φαίη ήξερε από την Πρωτοχρονιά, για την περιστασιακή και παράλληλη σχέση του Βαγγέλη με την αδελφή της, την οποία η ίδια η Μάνια της είχε αποκαλύψει πάνω σε καυγά.

Ο λόγος της συνάντησης του Βαγγέλη με την Φαίη έξω από το σπίτι της αδικοχαμένης κοπέλας εκείνο το μοιραίο βράδυ ήταν η παράλληλη σχέση της ίδιας της Φαίης.

Ο καυγάς της Φαίης με τον «απατημένο» Βαγγέλη άναψε για τα καλά και τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε από το αστυνομικό ρεπορτάζ, μια και εκτός του Βαγγέλη δεν υπήρχε άλλος μάρτυρας.

Έτσι τουλάχιστον προκύπτει μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, γιατί κάποιοι ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι δεν ήταν μόνο του έξω από το σπίτι.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται όσο ανοίγουν στόματα και μπλέκουν περισσότερο το κουβάρι γύρω από την δολοφονία της Φαίης, γιατί ατύχημα σίγουρα δεν ήταν.

oloigiaolous
Keywords
Τυχαία Θέματα