ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΔΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ



Μονόδρομος το Μεγάλο Σκοτάδι. Nοικοκυριά και επιχειρήσεις χρωστάνε στη διεφθαρμένη ΔΕΗ 1,3 δισ ευρώ!

Από τον Aloysius Galvani
To Mεγάλο Σκοτάδι.
Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός δρόμος αντίστασης στον διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό, στις παράγκες της Δικαιοσύνης που βγάζουν λάδι τους μεγαλοκαρχαρίες, στο διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό της χώρας, στους βαρυποινίτες μηντιάρχες, στο βαθύ κομματικό κράτος που αρνείται τις μεταρρυθμίσεις από το Μεγάλο Σκοτάδι.

Όχι. Οι κυβερνώντες δεν
φοβούνται τα ταγάρια του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που στριγγλίζουν στην πλατεία Συντάγματος. Αυτά τα φλιτάρουν με χημικά και δακρυγόνα και τα διαλύουν στο λεπτό. Μόνο που τα γελοία κομματίδια της Αριστεράς έχουν ανάγκη τις συγκεντρώσεις του Συντάγματος για να διαφημίζουν τα λογότυπά τους στις σημαίες τους.

Κι όμως η πραγματική αντίσταση είναι το Μεγάλο Σκοτάδι. Μόνο που αυτό προυποθέτει πολίτες, αποφασισμένους για όλα με σπαρτιάτικη αγωγή κι όχι μαμάκηδες που πίνουν φραπέ και καπνίζουν αποχαυνωμένοι, εξαθλιωμένοι, άβουλοι και παθητικοί μπροστά στις τηλεοράσεις τους.

Λοιπόν για ακούστε εδώ: Mία από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις των τελευταίων χρόνων έρχεται από την Καθημερινή και την υπογράφει η Χρύσα Λιάγγου. Σύμφωνα με αυτή, νοικοκυριά και επιχειρήσεις χρωστάνε ήδη στην ΔΕΗ 1,3 δις ευρώ και τα φέσια τρέχουν με ρυθμό της τάξης των 4 εκατ. ευρώ τη μέρα!

Αυτή είναι η πιο συγκλονιστική παλλαική αντίσταση απέναντι στο διεφθαρμένο κράτος των κομματικών στρατών. Το λέμε αυτό με την διευκρίνηση ότι το Κουρδιστό Πορτοκάλι δεν θεώρησε ποτέ αποτελεσματικά τα κινήματα τύπου δεν πληρώνω κι άλλες τέτοιες παπαριές που τα πληρώνουμε στο τέλος διπλά και τριπλά. Και το λέμε αυτό γιατί τα έσοδα της ΔΕΗ είναι κομβικά για το άθλιο κράτος, είναι δε τόσα πολλά που δεν μπορούν να καλυφθούν όσα "ισοδύναμα χαράτσια" κι αν εμπνευστούν οι σαδιστές κρατιστές της εξουσίας.

Μόνο που η ΔΕΗ, το σύμβολο αυτό της διαφθοράς που έχει το θράσος να πετάει εκατομμύρια για να διαφημίσει το ρεύμα (!) και για κάποιο περίεργο λόγο τόσο ο Σαμαράς, όσο και οι Βενιζέλος- Στουρνάρας δεν τολμούν να ακουμπήσουν τον Ζερβό (του γνωστού διδύμου Ζερβός-Φωτόπουλος), δεν είναι παρά ένα από τα προπύργια της νοσηρής μεταπολίτευσης που μας οδήγησε ως εδώ.

Είναι το σύμβολο του νοσηρού συνδικαλισμού, της αρπαχτής, των παχυλών μισθών για τους ημετέρους, το προκλητικό παράδειγμα για το πως λειτουργεί ως επιχειρηματίας, ένα βαθιά διεφθαρμένο κράτος όπως το ελληνικό κράτος της μεταπολίτευσης.

Είναι λοιπόν θέμα αξιοπρέπειας για έναν πολίτη να μην πληρώνει την ΔΕΗ και είμαστε σίγουροι πως ανάμεσα στα 4 εκατομμύρια ημερήσια φέσια προς τον διεφθαρμένο οργανισμό υπάρχουν πολλοί αξιοπρεπείς συμπολίτες μας οι οποίοι διαθέτουν τα χρήματα αλλά δεν πληρώνουν. Αν κάτι επέτρεψε στις διεφθαρμένες κυβερνήσεις, τρία χρόνια τώρα, να μην κάνουν ουδεμία μεταρρύθμιση στο διάτρητο κράτος τέρας των κομματικών στρατών, αυτό ήταν το χαράτσι της ΔΕΗ για την επιτυχία του οποίοι εκσπερματώνουν από σαδιστική ηδονή οι εμπνευστές του- εγκέφαλοι και σύμβολοι του υπουργείου Οικονομικών.

Το διεφθαρμένο κράτος της μεταπολίτευσης λοιπόν αρνήθηκε να μεταρρυθμισθεί παρά την παρουσία της Τρόικας. Επέλεξε να προστατέψει μια χούφτα εκλεκτούς νταβατζήδες με τους οποίους πηγαίνει πακέτο όλα αυτά τα χρόνια και για ξεκάρφωμα αφήνει την Πόπη Παπανδρέου και την Ελένη Ράικου να υποδύονται τους θηλυκούς τιμωρούς. Έτσι φτάσαμε στο σημείο η Παπανδρέου να ζητά να σαπίσουνστην φυλακή τα καθάρματα και η παράγκα της Δικαιοσύνης να τους επιτρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα.

Όταν χρειασθεί το σύστημα θα αντιμετωπίσει την Παπανδρέου όπως τον Πεπόνη. Μάλιστα η Πόπη θα είναι και πιο εύκολος αντίπαλος από τους Πεπόνη-Μουζακίτη.

Εκτός αν η Παπανδρέου και η Ράικου έχουν την εξυπνάδα να αναζητήσουν ισχυρές πλάτες εκτός Ελλάδας ώστε με την βοήθειά τους να ξεβρωμίσουμε όλοι μαζί τον τόπο από τα καθάρματα και να καθαρίσουμε την χώρα.

Ως τότε η πιο αξιοπρεπής πράξη για κάθε ελληνική οικογένεια και επιχείρηση είναι να μην πληρώνουν την διεφθαρμένη ΔΕΗ των Ζερβών και του κομματικού συστήματος της βαθιάς μεταπολίτευσης.

Όλες οι οικογένειες εκτός από εκείνους που έχουν αρρώστους στα σπίτια τους θα πρέπει να επιλέξουν το Μεγάλο Σκοτάδι σαν μονόδρομο για το φως μιας άλλης Ελλάδας για την οποία θα είμαστε όλοι υπερήφανοι.

Ούτε Αγανακτισμένοι, ούτε μολότωφ, ούτε κραυγές. Το νοσηρό σύστημα της μεταπολίτευσης θα νικηθεί και θα φύγει νύχτα μόνο αν μείνει η Αθήνα και η Ελλάδα στο σκοτάδι, με τα ελικόπτερα του CNN, του BBC και του al Jazeera να μεταδίδουν live μια χώρα στο Απόλυτο Σκοτάδι.

Ζωντανή μετάδοση από το Μεγάλο Σκοτάδι. Από την καρδιά του Μεγάλου Σκότους.

Αφήστε που μέσα από το σκοτάδι τα ελληνόπουλα θα κερδίσουν μερικές μονάδες στο δείκτη της εξυπνάδας τους μια και δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα κανάλια των νταβατζήδων.

Το Μεγάλο σκοτάδι λοιπόν είναι μονόδρομος για μια Φωτεινή Ελλάδα του μέλλοντος. Σε μια χώρα που υπάρχουν διεφθαρμένοι Οργανισμοί όπως η ΔΕΗ, οι οποίοι στηρίζουν το σαθρό κομματικό κράτος της μεταπολίτευσης ξέχνα την αξιοπρέπειά σου-εάν αυτή έχει σημασία για σένα...
Keywords
Τυχαία Θέματα