Την υποψηφιότητα της Μαρίας Σπυράκη θα ανακοινώσει η ΝΔ (σσ ένα δειγμα του γιατί το Μega πατώνει, αλλά και δείγμα της βλακείας της πολιτικής άνοιξης)



Τι είδους επιφοίτηση τους ήρθε στη ΝΔ και πιστεύουν ότι θα κερδίσουν τις ευρωεκλογές με επιλογές τύπου Σπυράκη κλπ

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Σπυράκη, δημοσιογράφου του Mega, που καλύπτει το κυβερνητικό ρεπορτάζ (για όσους δεν την γνωρίζετε), θα ανακοινώσει η ΝΔ. Η κ. Σπυράκη θα διεκδικήσει
μια θέση στο...
ευρωκοινοβούλιο ευελπιστώντας ότι η αναγνωρισιμότητά της θα της εξασφαλίσει «ρεύμα».

Το ερώτημα που θέτουμε εμείς είναι τι είδους «ρεύμα» χτύπησε τη Νέα Δημοκρατία, τι είδους επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος τους ήρθε και πιστεύουν ότι θα κερδίσουν τις ευρωεκλογές με επιλογές τύπου Σπυράκη ή Κύρτσου, ή Αλέξη Παπαχελά ή Μανόλη Κοττάκη, όπως ακούστηκε και τελικά μάλλον δεν ισχύει.

Γιατί άραγε είναι άνεμος ανανέωσης οι δημοσιογράφοι συστημικών καναλιών και εφημερίδων που στην τελική ο κόσμος τους βρίζει ως «παπαγαλάκια» του συστήματος, της διαπλοκής και άλλα πολλά κοσμητικά επίθετα που δεν είναι σωστό να τα αναφέρουμε.

Να φανταστούμε ότι χάθηκαν οι νέοι και άξιοι επαγγελματίες από άλλους χώρους και η ΝΔ βούτηξε στην άδολη και παντελώς αμόλυντη δεξαμενή της δημοσιογραφίας για να βρει υποψηφίους.

Εκτός κι αν οι υποψηφιότητες κρίνονται με βάση τις προσωπικές επαφές και φιλίες, επομένως τι λόγος υπάρχει να μιλάμε εμείς για σοβαρότητα; Και το χειρότερο είναι ότι για όλους αυτούς ανοίγει φαρδύς πλατύς και ο δρόμος της πολιτικής σταδιοδρομίας. Γιατι αποκαλείεται να μην έχουν κάνει σχετικό ντηλ, χάσουν κερδίσουν. Ζήτω δηλαδή η ανανέωση, ο αγώνας για την διαφάνεια και την κάθαρση των ΜΜΕ, μαζί και τα κορόϊδα

Ευτυχώς, όμως, που ο Σαμαράς έκανε ένα καλό. Δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες με το σταυρό τους να «μαυρίσουν» αυτούς που θέλουν και να αναδείξουν κάποιους άλλους. Κάποιοι θα λάβουν το μάθημά τους στις 25 Μαΐου. Και σίγουρα δεν θα είναι μάθημα... δημοσιογραφίας.

antinews
Keywords
Τυχαία Θέματα