ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ;

Πριν κάποιες μέρες έδειχναν Βουλή με εννέα κόμματα, τη ΝΔ με 11 μονάδες διαφορά από το ΠΑΣΟΚ που έπιανε με το ζόρι το 10%. Τότε είχαμε επισημάνει πως δεν πρέπει να γίνονται πιστευτές οι δημοσκοπήσεις και μόλις προχθες γράφαμε πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται το ΠΑΣΟΚ
να πέσει από την δεύτερη θέση στις εκλογές, ούτε η ΝΔ να πέσει κάτω από το 28%...Χθες στο Μέγκα δημοσιεύθηκε μία ακόμη δημοσκόπηση, που ήρθε να επιβεβαιώσει πως οι δημοσκοπήσεις δεν είναι για να τις πέρνουμε στα σοβαρά. Δείτε τα αποτελέσματα:

Εξακομματική Βουλή δείχνει δημοσκόπηση της GPO για το Mega, που δίνει 19,4% στη νέα Δημοκρατία και 13,1% στο ΠΑΣΟΚ, ενώ το 62,2% των ερωτηθέντων θέλει εκλογές μέχρι τον Απρίλιο.

Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 19,4%, και έπονται το ΠΑΣΟΚ με 13,1%, η Δημοκρατική Αριστερά με 12%, το ΚΚΕ με 9,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,5% και ο ΛΑΟΣ με 5,1%.

Σχετικά με το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, το 62,2% θεωρεί πως πρέπει να γίνουν τον Απρίλιο έναντι ποσοστού 32,4% που πιστεύει πως πρέπει να γίνουν αργότερα.

Στην ερώτηση «Μετά τις εκλογές, τι είδους κυβέρνηση πιστεύετε ότι μπορεί να λύσει καλύτερα τα προβλήματα; Μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ή μια κυβέρνηση συνεργασίας;», οι ερωτηθέντες απαντούν: μία αυτοδύναμη κυβέρνηση 30,3% και μία κυβέρνηση συνεργασίας 63,1%.
Keywords
Τυχαία Θέματα