ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΑLCO


Το στοιχείο ότι η Νέα Δημοκρατία είναι μπροστά από το ΠΑΣΟΚ κατά 13 εκατοστιαίες μονάδες όπως κατέδειξε η δημοσκόπηση της alco δεν είναι κάτι που απέχει πολύ από την πραγματικότητα αφού οι τελευταίες δημοσκοπήσεις
άλλων εταιριών καταδεικνύουν διαφορές από 6 έως και 11 μονάδες. Γιατί λοιπόν να μην έχει αυξηθεί η διαφορά σήμερα στις 13 μονάδες....
Το ότι στην βουλή μπαίνει η Ντόρα οριακά ούτε αυτό είναι απίθανο. Το ότι ο Κουβέλης είναι πιο μπροστά 9% από τον Τσίπρα που είναι στο 8% απλώς επιβεβαιώνεται ότι ο Κουβέλης παίζει την δεξαμενή του συστήματος δηλαδή εκείνο το κόμμα που εισπράττει από το ΠΑΣΟΚ -γι αυτό και η τεράστια διαφορά από την Νέα Δημοκρατία- για να μην πάνε οι ψήφοι, δυστυχώς, στον Τσίπρα. Πράγματι η πλειοψηφία -όχι όλοι- της Νέας Δημοκρατίας έχει καταδειχθεί και σε άλλα δυο γκάλοπ ότι συμφωνεί με την στάση Σαμαρά να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Πράγματι επίσης είναι μοιρασμένη η θέση των ψηφοφόρων για το εάν είναι θετική ή όχι η άποψη του κόσμου για τον Παπαδήμο. Η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας θέλει εκλογές, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και ένα μικρό ποσοστό ψηφοφόρων της δεξιάς γενικώς που δεν θέλουν εκλογές άρα στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Γι αυτό ακριβώς και δεν έχει η πλειοψηφία καλή άποψη για την ανύπαρκτη κυβέρνηση Παπαδήμου

Όσο κι αν είναι φθαρμένος ο Βενιζέλος είναι σαφές ότι θα έχει προβάδισμα -ειδικά στην κοινοβουλευτική ομάδα έχει περισσότερες συμπάθειες- από τον Λοβέρδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα