Θερινό πάρτι με Lady Gaga και Bob Dylan



ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Αρκετά πλούσιο θα είναι το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι στη χώρα μας, με δεκάδες συναυλίες μεγάλων και μικρότερων ονομάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Τα φεστιβάλ αλλά και οι συναυλιακοί χώροι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ετοιμάζονται πυρετωδώς να υποδεχτούν δημοφιλείς καλλιτέχνες και συγκροτήματα και
ελπίζουν στη μαζική προσέλευση του κοινού. Ας δούμε, λοιπόν, ποιους θα δούμε και ποιους θα ακούσουμε ζωντανά το υς επόμενους τρεις μήνες.

Lady Gaga
Αποτελεί αναμφισβήτητα το όνομα-μαγνήτη του συναυλιακού προγράμματος, καθώς η τραγουδίστρια έρχεται για συναυλία στη χώρα μας σε μια περίοδο που σημειώνει τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η εκκεντρική σταρ της ποπ θα βρίσκεται στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας με τίτλο «Lady Gaga's artRave: The Atrop Ball», που πραγματοποιείται για την προώθηση του νέου της άλμπουμ «Artpop». Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το σόου που θα παρουσιάσει αναμένεται να είναι εντυπωσιακό. Η σκηνή θα είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κοινό, ενώ θα υπάρχουν και ημιδιαφανείς διάδρομοι πάνω από τα κεφάλια του κόσμου. Στις προηγούμενες περιοδείες της η Lady Gaga έχει πουλήσει 4 εκατομμύρια εισιτήρια. Για να δούμε, θα καταφέρει φέτος να κάνει νέο ρεκόρ; Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα Γερμανός και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.lavris.gr. Οι τιμές ξεκινούν από 38,5 ευρώ και φτάνουν στα 115,5 ευρώ ανάλογα με τις θέσεις.

ΜΠΟΜΠ ΝΤΙΛΑΝ

Μπομπ Ντίλαν
Τι κι αν έχει πλέον πατήσει τα 73; Ο Μπομπ Ντίλαν συνεχίζει να εμπνέει και να συνεπαίρνει το κοινό. Ο θρυλικός καλλιτέχνης, που επηρέασε βαθιά την ιστορία της σύγχρονης μουσικής, θα δώσει δύο συναυλίες στη χώρα μας, στις 22 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη και στις 23 του μήνα στο Terra Vibe στη Μαλακάσα. Ο αιώνιος έφηβος, που εδώ και δεκαετίες έχει μεγαλώσει γενιές με τις υπέροχες μελωδίες του και τους ποιητικούς στίχους του, θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό κάποιες από τις σημαντικότερες στιγμές της μακράς και σημαντικής διαδρομής του.

CALEXICO

Εισιτήρια προπωλούνται στα Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και στο www.tickethouse.gr. Κοστίζουν 36 ευρώ, ενώ τις τελευταίες ημέρες πριν από τη συναυλία η τιμή των εισιτηρίων θα ανέβει στα 39 ευρώ.

Placebo
Το δημοφιλές ροκ συγκρότημα θα δώσει μία συναυλία στις 8 Αυγούστου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας που πραγματοποιεί για την προώθηση του νέου του άλμπουμ με τίτλο «Loud Like Love». Προπώληση εισιτηρίων στο Tickethouse στην τιμή των 33 ευρώ.

Λέιντι Γκάγκα

Ερικ Μπάρντον
«The house of the rising sun», «Don't let me be misunderstood», «I'm crying»...: αυτές είναι κάποιες μόνον από τις μεγάλες επιτυχίες που θα ακούσουμε στη συναυλία που θα δώσει ο Ερικ Μπάρντον στο Terra Vibe της Μαλακάσας, στο πλαίσιο του φετινού Rockwave Festival που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 13 Ιουλίου. Ο αειθαλής ροκάς με την ιδιαίτερη φωνή, που έγινε γνωστός μέσα από τους θρυλικούς «Αnimals», θα επιχειρήσει να θυμίσει στο ελληνικό κοινό τι σημαίνει αληθινό ροκ εν ρολ. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τα εισιτήρια.

PLACEBO

Μanu Chao
Μόνον οι Θεσσαλονικείς θα είναι φέτος οι τυχεροί που θα απολαύσουν ζωντανά τον ασυγκράτητο καλλιτέχνη που καταφέρνει να μετατρέπει κάθε εμφάνισή του σε πανηγύρι ήχων και ρυθμών. Η συναυλία του θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα Ticket House, Musicland και Stereodisk στην τιμή των 19 ευρώ.

Thievery Corporation

MANU CHAO

Είναι ένα από τα αγαπημένα σύγχρονα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, το οποίο θα έχει σύντομα την ευκαιρία να τους απολαύσει στις δύο συναυλίες που θα δώσουν στις 17 Ιουνίου στην πλατεία Νερού στο Φάληρο και στις 18 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. Θα παρουσιάσουν, για πρώτη φορά ζωντανά, τα καινούργια τραγούδια από το άλμπουμ «Saudade», που αποτελεί την έβδομη δισκογραφική δουλειά τους και διαφοροποιείται μουσικά απ' ό,τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ και πωλούνται στα καταστήματα Public και στο www.viva.gr.

Boy George

THIEVERY CORPORATION

Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, που έχει πλέον μπει στην τέταρτη δεκαετία της μουσικής δράσης του, θα εμφανιστεί στις 21 Ιουνίου στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας του En Lefko Festival. Τα εισιτήρια την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζουν 38 ευρώ.

James
Το αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού επιστρέφει στη χώρα μας για μία συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» του Βύρωνα. Θα παρουσιάσουν τα τραγούδια από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «La Petite Mort» που θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου μαζί με παλαιότερες επιτυχίες τους. Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spot, Reload και στο www.ticketarena.gr έναντι 33 ευρώ.

Sepultura
Θρας μέταλ ήχο από τους Βραζιλιάνους μετρ του είδους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στις 3 Ιουλίου στο Stage Volume 1 στο Μοναστηράκι, που θα τους φιλοξενήσει.

Η μπάντα, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τους αδελφούς Cavalera στο τιμόνι, εμφανίζεται με την ανανεωμένη της σύνθεση. Η τιμή προπώλησης στο www.ticketpro.gr είναι 24 και 20 ευρώ.

Kasabian
Το επιτυχημένο βρετανικό συγκρότημα γιορτάζει τα δέκα χρόνια δισκογραφίας του πραγματοποιώντας μια μεγάλη περιοδεία.

Στην Αθήνα θα παίξουν στις 25 Ιουνίου, στην πλατεία Νερού στο Φάληρο, στο πλαίσιο του φετινού Eject Festival.

Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Senen Spots και στο www.ticketarena.gr. Τιμή προπώλησης: 37 ευρώ.

Tuxedomoon
Το αμερικανικό συγκρότημα, που θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα στην ιστορία του νεοϋορκέζικου post punk - new wave κύματος και επηρέασε βαθιά σημαντικά συγκροτήματα, όπως οι «Depeche Mode», οι «Radiohead» κ.ά., θα δώσει δύο συναυλίες, στις 4 Ιουνίου στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης και στις 5 Ιουνίου στον μουσικό χώρο Stage Volume 1 στο Μοναστηράκι.

Εισιτήρια προπωλούνται στα Tickethouse Αθήνας και Θεσσαλονίκης και κοστίζουν 23 ευρώ.

HIM
Το δημοφιλές ροκ συγκρότημα από τη Φινλανδία, που κατάφερε να κάνει παγκόσμια επιτυχία, θα επιστρέψει στη χώρα μας για να παίξει ενώπιον του ελληνικού κοινού την 1η Αυγούστου στη σκηνή του Stage Volume 1 στο Μοναστηράκι.

Εισιτήρια προπωλούνται στο Tickethouse και στα Reloaded Stores στην τιμή των 26 ευρώ.

Violent Femmes
Το συγκρότημα της δεκαετίας του '80, που έχει ασκήσει μεγάλη επιρροή κατά τη διάρκεια της 30χρονης πορείας του, θα δώσει μια συναυλία στις 16 Ιουνίου στο Stage Volume 1.

Τα εισιτήρια στο www.ticketpro.gr κοστίζουν 28 και 60 ευρώ.

Moonspell
Το μέταλ συγκρότημα από την Πορτογαλία, που μπήκε στη δισκογραφία το 1995 και θεωρείται μία από πλέον ανερχόμενες μπάντες του είδους, θα εμφανιστεί στις 24 Μαΐου στο Stage Volume 1 και θα παρουσιάσει παλαιότερα, αλλά και νέα κομμάτια τους.

Εισιτήρια προπωλούνται στο www.ticketpro.gr στην τιμή των 27 και 50 ευρώ.

Calexico
Είναι το δεύτερο μεγάλο όνομα του φετινού Rockwave Festival, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το line up. H Αμερικανική αλτέρνατιβ/ίντι ροκ μπάντα θα ανέβει στη σκηνή του Terra Vibe μία από τις ημέρες του φεστιβάλ.

Clutch
Μετά την αλλαγή στις ημερομηνίες, η μπάντα θα παίξει 13 Ιουλίου στον Μύλο Θεσσαλονίκης και 14 Ιουλίου στην Αθήνα, στο Entertainment Stage. Τα εισιτήρια που έχουν πωληθεί ισχύουν, ενώ η προπώληση συνεχίζεται στα Tickethouse, Public και στα viva.gr και ticketarena.gr (20 ευρώ).
ΕΘΝΟΣ (Αναστασία Κούκα)
Keywords
lady gaga, bob dylan, lady, gaga, bob, dylan, lady gaga, bob dylan, bob, dylan, gaga, lady, terra vibe, ticket house, seven spot, depeche mode, καλοκαιρι, αθηνα, θεσσαλονικη, σταρ, ποπ, ολυμπιακος, εισιτήρια, ηλεκτρονική, ιουνίου, terra, vibe, ροκ, love, house, sun, rockwave, festival, σημαίνει, ticket, public, viva, θεατρο, reload, stage, eject, punk, wave, radiohead, principal, club, reloaded, επιρροή, μαΐου, νέα, γερμανος, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, θεατρο βραχων, τι σημαινει, reload, πλατεια νερου, ηλεκτρονική, γκαζι, δουλεια, εβδομη, παπασωτηριου, πλαισιο, σταρ, τραγουδια, eject, public, rockwave, seven spot, αειθαλης, βρισκεται, βυρωνα, δευτερο, διευθυνση, δωσει, εγινε, ευκαιρια, ευρω, εισιτήρια, εμφάνιση, επιρροή, επιτυχια, ερχεται, ηχο, μαΐου, μηνες, ονομα, ποπ, πορτογαλια, ροκ, συντομα, σοου, τιμη, τραγουδιστρια, φαληρο, φεστιβαλ, φινλανδια, φωνη, φορα, club, festival, house, χωρα, ιουνίου, πληροφοριες, principal, punk, wave, reloaded, σημαίνει, σκηνη, stage, terra vibe, terra, ticket house, ticket, θεσεις, vibe, viva, viva.gr
Τυχαία Θέματα