Συνεχίζεται πάρτι χλιδής στον Σκορπιό..


Τα απρόοπτα και οι τραυματισμοί...

Την αίγλη της εποχής Ωνάση ξαναζεί τα τελευταία 24ωρα ο Σκορπιός, αφού τα 25α γενέθλια της νέας ιδιοκτήτριας, Κατρίνα Ριμπολόβλεβα, ήταν η αφορμή για να παρευρεθούν στο νησί κροίσοι αλλά και...
διάσημες προσωπικότητες του παγκόσμιου jet set.

Η Κατρίνα μπορεί να έσβησε τα κεράκια δίπλα στον αγαπημένο της πατέρα και τους φίλους της ωστόσο το πάρτι δεν τελείωσε αφού θα συνεχιστεί
μέχρι και την Παρασκευή.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από το βράδυ της Τρίτης, όπου οι προσκεκλημένοι διασκέδασαν στην πολυτελή θαλαμηγό «My Anna» της οικογένειας που ήταν αγκυροβολημένη στο λιμάνι του Σκορπιού.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν από το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή, το πάρτι με τους 120 καλεσμένους διήρκεσε έως και τις 3 τα ξημερώματα.

Το χαρμόσυνο σκηνικό συνεχίστε και τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης, με τους καλεσμένους να χαίρονται τη θάλασσα και να απολαμβάνουν διάφορα θαλάσσια σπορ.

Το βράδυ το νησί φωταγωγήθηκε πλήρως για να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Οι διάσημοι καλεσμένοι, μεταξύ αυτών και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με την σύζυγό του Σαρλίν και την ανιψιά του Σαρλότ Κασιράγκι είχαν την ευκαιρία να γευτούν ελληνικές παραδοσιακές συνταγές αλλά και τα απαραίτητα φουά γκρα και χαβιάρι.

Τα εδέσματα συνοδεύονταν από ελληνικά κρασιά και γαλλικές σαμπάνιες υπό τον ήχο Ελλήνων τραγουδιών μιας και ο Ριμπολόβλεφ είναι λάτρης της ελληνικής μουσικής. Τα «χρόνια πολλά» τραγούδησε όπως ήταν αναμενόμενο η Beyonce η οποία βρισκόταν στο νησί από το πρωί μαζί με τον σύζυγό της Jay - Z.

Φημολογείται ότι το κρασί το οποίο μεταφέρθηκε στον Σκορπιό στοίχισε 30.000 ευρώ ενώ συνολικά το κόστος του πάρτι ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με την ανακαίνιση του νησιού.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια καθώς μέχρι να τελειώσει το τριήμερο πάρτι απαγορεύεται η προσέγγιση μη διαπιστευμένου σκάφους στο νησί σε ακτίνα 500 μέτρων, ενώ τουλάχιστον 4 πλωτά του Λιμενικού περιπολούν νύχτα και μέρα.

Αστυνομικοί και ελικόπτερα βρίσκονται σε εγρήγορση ενώ ειδικά μέτρα έχουν ληφθεί και για τους paparazzi, ώστε να μην υπάρξει καμία φωτογραφία από το χλιδάτο πάρτι.

Τα απρόοπτα και οι τραυματισμοί

Λίγο πριν ανάψουν οι προβολείς στο Σκορπιό για το μεγάλο πάρτι γενεθλίων της Κάτιας Ριμπολόβλεβα ένας τραυματισμός γυναίκας του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας ανάγκασε το ελικόπτερο να απογειωθεί από το Σκορπιό για το νοσοκομείο της Λευκάδας.

Η οργάνωση και της ελβετικής εταιρείας που έχει αναλάβει την ιατρική κάλυψη αλλά και των γιατρών του νοσοκομείου Λευκάδας που αυτές τις ημέρες συνεργάζονται και είναι σε ετοιμότητα, λόγω του πλήθους των καλεσμένων, δεν άφησε κανένα περιθώριο.

Το ελικόπτερο, σύμφωνα με το lefkadapress προσγειώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου της Λευκάδας. Ασθενοφόρο αλλά και γιατροί παρέλαβαν την τραυματία η οποία έχει χτυπήσει στο πόδι.
Keywords
Τυχαία Θέματα