Στη φόρα, μυστικός έρωτας του Ολάντ;(σ.σ δεν διοικείς που δεν διοικείς...Δεν πας να γ...)


Τη δικαστική οδό εναντίον του περιοδικού Closer προτίθεται να ακολουθήσει ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, λόγω δημοσιεύματος που τον θέλει να διατηρεί σχέση με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.
Πηγή από το γραφείο του δήλωσε ότι εκφράζει «τη βαθιά του λύπη για την εισβολή στην προσωπική του ζωή, στην ιδιωτικότητα της οποίας έχει δικαίωμα όπως κάθε πολίτης» και προσθέτει ότι προτίθεται να ασκήσει δίωξη, συμπεριλαμβανομένης της δικαστικής δίωξης, κατά του περιοδικού.
Το εβδομαδιαίο έντυπο δημοσιεύει σήμερα ένα επτασέλιδο ρεπορτάζ, τη βασιμότητα του οποίου επιδιώκει να στηρίξει με φωτογραφικό υλικό, τραβηγμένο έξω από μια πολυκατοικία στο Παρίσι.
Οι φωτογραφίες δείχνουν να φθάνουν και να αναχωρούν από την πολυκατοικία με μηχανή scooter ένας άνδρας που μοιάζει με έναν από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του γάλλου προέδρου και ένας δεύτερος άνδρας με μαύρο κράνος -που φέρεται να είναι ο Ολάντ.
Μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η 41χρονη ηθοποιός Ζουλί Γκαγιέ, φαίνεται επίσης να φθάνει και να αναχωρεί από το ίδιο διαμέρισμα.

Η Γκαγιέ υπέβαλε καταγγελία στα τέλη Μαρτίου στην εισαγγελία του Παρισιού για φήμη που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο για πιθανή σχέση της με τον γάλλο πρόεδρο.
Το 2012 η ηθοποιός συμμετείχε σε ένα βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του Ολάντ όπου περιέγραφε τον τότε προεδρικό υποψήφιο ως άνθρωπο «ταπεινό, εξαιρετικό που πραγματικά ακούει».
Επισήμως, ο γάλλος πρόεδρος διατηρεί πολύχρονη σχέση με τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριαρβελέρ, ενώ παλαιότερα είχε δεσμό με την πρώην προεδρική υποψήφιο Σεγκολέν Ρουαγιάλ , με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά.courdisto portocali
Keywords
Τυχαία Θέματα