Που εστιάζουν οι άνδρες όταν κοιτούν μια γυναίκα και τι αποκαλύπτει το βλέμμα τους

Που εστιάζουν το βλέμμα τους οι άνδρες όταν κοιτούν τις γυναίκες αλλά και το τι μπορεί να αποκαλύπτει το βλέμμα τους, θέλησα να βρουν ερευνητές του πανεπιστημίου Λίνκολν.

Οπως προέκυψε από τη συγκεκριμένη έρευνα, το βλέμμα των ανδρών προδίδει το σεξουαλικό ενδιαφέρον, ενώ το γυναικείο δεν φαίνεται να συσχετίζεται με τις ερωτικές σκέψεις.

Οπως προέκυψε από την έρευνα του πανεπιστημίου Λίνκολν και επιβεβαιώνεται και από παλαιότερες, όταν οι νεαροί άνδρες κοιτάζουν φωτογραφίες συνομήλικων γυναικών, το βλέμμα τους εστιάζει στο στήθος και την περιοχή της μέσης και των ισχίων. Αυτό
δικαιολογείται, καθώς το στήθος σηματοδοτεί την ερωτική ωριμότητα των γυναικών, ενώ η μέση και τα ισχία δείχνουν την ικανότητά της να γίνει μητέρα.Ομως, όταν το βλέμμα των ανδρών πέφτει σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικία τα πράγματα αλλάζουν.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες κοιτούσαν για περισσότερη ώρα την περιοχή του στήθους της μέσης και των ισχίων, όσων γυναικών ήταν περίπου 20 ετών, είχαν μεγαλύτερη ερωτική παρόρμηση. Αντίθετα, το βλέμμα των γυναικώ δεν αποκαλύπτει το ερωτικό της ενδιαφέρον.

http://www.iefimerida.gr/node/132623#ixzz2lxmw1wL1
Keywords
Τυχαία Θέματα