Πατούλης: Στις εκλογές του Μαΐου, θα είμαι υποψήφιος στο Δήμο Αμαρουσίου



Στις εκλογές του Μαΐου του 2014, θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου και θα διεκδικήσω ξανά την ψήφο εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας.

Την πρόθεσή μου αυτή έχω ήδη δημοσιοποιήσει με επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο από τα τέλη Νοεμβρίου του 2013, ενώ την επανέλαβα πρόσφατα πριν μερικές εβδομάδες στην εκδήλωση του Δημόσιου Απολογισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Παρόλα αυτά, αισθάνομαι την υποχρέωση απέναντι στους πολίτες
του Αμαρουσίου να επανέλθω και να τοποθετηθώ ξανά με νέα δήλωση μέσω του Τύπου , εξαιτίας της πληθώρας δημοσιευμάτων και αναρτήσεων στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο τις τελευταίες ημέρες , που με εμφανίζουν ως πιθανό υποψήφιο Δήμαρχο στο Δήμο Αθηναίων με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Προτεραιότητά μου αποτελεί
• η ολοκλήρωση του έργου και της προσπάθειας που ξεκίνησα το 2007 μαζί με τους συνεργάτες μου στο Συνδυασμό «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» στο Δήμο Αμαρουσίου,
• καθώς και η αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων που απασχολούν το χώρο της Υγείας και αφορούν ασθενείς και παρόχους, μέσα από τις δυνατότητες που μου δίνει η θέση του Προέδρου του μεγαλύτερου επιστημονικού Συλλόγου της χώρας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

athinapoli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα