Ο Στάλιν και ο Τσαουσέσκου είναι λουλούδια μπροστά στον καθεστωτικό Στουρνάρα



του Κώστα Βουκελάτου
Ως ολοκληρωτικό καθεστώς ορίζεται η ανελεύθερη πολιτειακή κατάσταση σε ένα κράτος. Το καθεστώς αυτό ελέγχει και κατευθύνει άμεσα...
ή έμμεσα τις κοινωνικές δραστηριότητες των ατόμων.

Τα κομμουνιστικά κράτη και τα καθεστώτα τύπου Τσαουσέσκου και Στάλιν δεν είναι τίποτα μπροστά στο καθεστώς Σαμαρά, Βενιζέλου και του σερίφη του Νότιγχαμ Στουρνάρα.

Μη
σου τύχει Ελληνα και χρωστάς στην εφορία μια τροχαία παράβαση ή ένας τυχαίος έλεγχος της τροχαίας μπορεί να σε οδηγήσει και στο αυτόφωρο. Εκεί έχουμε φτάσει για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος.

Αυτές είναι οι εντολές που έχει η αστυνομία η οποία συνεργάζεται πλέον με τις εφορίες ώστε να συλλαμβάνονται όσοι χρωστούν πάνω απο 5000€ κάτι που πλεον σύμφωνα με τον νομό, θεωρείται ποινικό αδίκημα και οδηγεί στο αυτόφωρο.

Θα σταματούν τον πολιτη περιπολικά της αστυνομίας για ένα τυχαίο έλεγχο και θα συλλαμβάνουν τους οφειλέτες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, υπάρχουν περιπολικά της αστυνομίας που διαθέτουν λογισμικό, για να συνδέονται με το TAXIS, προκειμένου να ενημερώνονται απευθείας για το φορολογικό προφίλ του πολίτη και να οδηγούν στο αυτόφωρο τον οφειλετη. Και μη σου τύχει να έχεις χρέος για ΦΠΑ γιατί και ένα ευρώ να χρωστάς θα οδηγηθείς με χειροπέδες στην δικαιοσύνη.

Θα τα πούμε στις εκλογές κύριοι και θα πάτε απο εκεί που ήρθατε και το λέμε εμεις που ακούμε ΣΥΡΙΖΑ και βγάζουμε σπυριά!

Είσαστε πλεον ενα επικίνδυνο καθεστώς που κάνει κακό στη χώρα μας, την υγεία μας, την οικογένειά μας και κυρίως την ασφάλεια μας.
freepen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα