Ο κ. Σαμαράς επέλεξε αυτούς τους υποψηφίους προκειμένου να ενισχύσει τους ανθρώπους του κ. Βενιζέλου

Για εσωκομματική στήριξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τον πρωθυπουργό, με δύο δήμους και δύο περιφέρειες, έκανε λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ν. Κακλαμάνης.

«Σας είχα υπαινιχθεί και σήμερα σας το λέω πιο καθαρά ότι έπρεπε ο κ. Βενιζέλος να στηριχθεί εσωκομματικά, κάτι που είπε και ο ίδιος. Οι δύο πόλεις, Αθήνα-Θεσσαλονίκη και οι δύο περιφέρειες, Νοτίου Αιγαίου και Αττικής,
παρ’ ότι ο Γιάννης Σγουρός πάντα ήταν ένας άνθρωπος που κράταγε αυτοδιοικητικά ανεξαρτησία αλλά δεν έκρυψε ποτέ και την προέλευσή του την κομματική, έπρεπε να δοθούν για να μπορεί να παίξει ο Βενιζέλος», είπε στην πρωινή εκπομπή του Μega ο κ. Κακλαμάνης.

Και πρόσθεσε: «Η δική μου υποψηφιότητα στην Αθήνα και η επιμονή μου να μην υποχωρήσω, παρά τα όσα μου υποσχέθηκαν γιατί δεν με ενδιέφερε αυτό, έφερε τη διπλή υποψηφιότητα στην Αθήνα. Τώρα τελευταία το αντιλήφθηκε αυτό ο κ. Σπηλιωτόπουλος και έχει αρχίσει να εκνευρίζεται, ώστε εμμέσως, όπως πιστεύουν κάποιοι, πάλι να ενισχυθεί ο κ. Καμίνης. Αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτό πρέπει να ξέρουν οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες».

Στην επισήμανση αν εννοεί ότι ο κ. Σαμαράς επέλεξε αυτούς τους υποψηφίους προκειμένου να ενισχύσει τους ανθρώπους του κ. Βενιζέλου κι αυτό συνέβη μετά από συμφωνία, ο κ. Κακλαμάνης είπε: «Βεβαίως. Ωστόσο, ευθέως ο πρωθυπουργός στρογγύλεψε λίγο το θέμα όταν είπε ότι δεν πέφτει καμία κυβέρνηση μετά τις εκλογές».
VIDEO-ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ από realmedialive
Keywords
Τυχαία Θέματα