Μήνυμα ΝΔ σε Παπαδήμο. Συνεδριάζουν οι εκλογικές επιτροπές σε όλη την Ελλάδα!

Ισχυρό μήνυμα στέλνει η αξιωματική αντιπολίτευση στον Λουκά Παπαδήμο και σε όσους θέλουν παράταση της θητείας της υπηρεσιακής κυβέρνησης, ξεκινώντας συνεδριάσεις εκλογικού αγώνα.Συνεδριάσεις που θα συνεχισθουν καθ ολη την διαρκεια του Δεκεμβρίου σε ολη την χωρα.Ηδη συνεδρίασε μια από τιςμεγαλύτερες εκλογικες επιτροπές στην Πάτρα.
“Η ΝΔ
δεν αλλάζει θέσεις και απόψεις” ξεκαθάρισε προς τα στελέχη και συνεργάτες της επιτροπής εκλογικού αγώνα, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ο Βουλευτής Αχαίας και Τομεάρχης Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος. Υπενθύμισε πως “η κυβέρνηση Παπαδήμου έχει ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.
Ο Νίκος Νικολόπουλος επεσήμανε την “ανάγκη να οδηγηθεί η χώρα άμεσα σε εκλογές” και ξεκαθάρισε πως “η ΝΔ δεν θα στηρίξει νέα μέτρα, καθώς ο κόσμος δεν θα αντέχει επιπλέον χαράτσια και φόρους”. Αναρωτήθηκε δε, για το “πόσο μπορεί να λειτουργήσει ένα σχήμα χωρίς προγραμματική συμφωνία.

Ματαιοπονούν όσοι απεργάζονται σενάρια ανατροπής των συμφωνηθέντων με επιμήκυνση του βίου και διεύρυνση της ατζέντας της μεταβατικής κυβέρνησης. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση με νωπή λαϊκή νομιμοποίηση που θα διεκδικήσει την αλλαγή της αποδεδειγμένα λανθασμένης ακολουθούμενης πολιτικής, προκειμένου να πετύχει την αναγκαία επανεκκίνηση στην οικονομία και την κοινωνία. Και αυτό θα είναι το έργο της αυριανής αυτοδύναμης κυβέρνησης της Ν.Δ.”Είναι βέβαιο ότι ο λαός θα δώσει αυτοδυναμία στις εκλογές που έρχονται στην ΝΔ και στον πρόεδρο μας Αντ. Σαμαρά την δικαίωση της πολιτικής του”
Keywords
Τυχαία Θέματα