Μετά τις Βρυξέλλες τα σπουδαία...


Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς γαι να παραστεί στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και στο δείπνο των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά το οποίο θα συζητηθούν -μεταξύ άλλων- το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και οι εξελίξεις στην Ουρκανία.
Στην πρωτεύουσα του Βελγίου θα βρίσκεται και ο ...

Ευάγγελος Βενιζέλος
για να συμμετάσχει στη συνάντηση των ηγετών 19 κρατών - μελών που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα. Η επιστροφή στην Αθήνα περιλαμβάνει το ραντεβού με τον Κάρολο Παπούλια που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τετάρτης με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και το μεσημέρι της Πέμπτης με τον πρωθυπουργό.

Σαμαράς και Βενιζέλος θα έχουν συνάντηση την Πέμπτη το απόγευμα, με θέμα την κατάργηση του εκλογικού μπόνους των 50 εδρών ενώ πιθανότατα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα θέσει θέμα επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας των δύο πλευρών, όπως προανήγγειλε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

Εν τω μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός προσανατολίζεται να προχωρήσει σε ανασχηματισμό, πιθανότατα και την ερχόμενη εβδομάδα ενώ εκτιμάται ότι τυχόν αποφάσεις για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες δεν θα ληφθούν πριν από το φθινόπωρο.

enet.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα